Acum te po╚Ťi da cu tiroliana prin Amazon pe Street View

in Biodiversitate 3 March 2015 364 Views

Cea mai nou─â┬áprovocare de la Google este s─â ne invite┬ávirtual la o plimbare cu tiroliana prin jungla amazonian─â. Op╚Ťiunea ÔÇťStreet ViewÔÇŁ de la Google ne arat─â de obicei imagini panoramice ale ora╚Öelor fotografiate din ma╚Öin─â, iar acum compania a g─âsit metode creative de a ne ar─âta ╚Öi locuri mai exotice, informeaz─â Huffington Post.

amazon

DE AICI POȚI PLECA ÎNTR-O CĂLĂTORIE PRIN AMAZON

Google a f─âcut un parteneriat cu Amazonans Sustainable Foundation (FAS) prin care a explorat o por╚Ťiune ├«ndep─ârtat─â a p─âdurii amazoniene. Google a ├«mprumutat ecologi╚Ötilor organiza╚Ťiei dispozitivul Trekker, o camera montat─â pe un echipament f─âcut s─â fie c─ârat ca un rucsac.

Reprezentan╚Ťii organiza╚Ťiei au trimis dispozitivul pe o linie de tirolian─â. Google e recunoscut─â pentru extravagan╚Ťele tehnologice, dar de data asta compania a avut emo╚Ťii, a declarat Karin Tuxen-Bettman, care se ocup─â de parteneriatele Street View.

Angaja╚Ťii FAS au c─âutat un loc prin jungl─â unde au amplasat s├órma de tirolian─â a╚Öa fel ├«nc├ót Trekker-ul s─â nu intre ├«n copaci sau ├«n crengi. De c├ónd a realizat dispozitivul ├«n 2012, Google a introdus Trekker pe cele mai inedited itinerarii: echipamentul a f─âcut scuba-diving ├«n Galapagos ╚Öi a c─âl─âtorit pe o sanie tras─â de cai ├«n zona arctic─â canadian─â pentru a fotografia tundra.

Pute╚Ťi citi ╚Öi:

Planta╚Ťiile de bambus pot salva de la defri╚Öare p─âdurile boreale ╚Öi amazoniene

Mașinile Google fără șofer pot circula prin orașe

Comentarii

comentarii