FOTO Animale sălbatice, surprinse în cele mai amuzante ipostaze

in Biodiversitate 13 October 2016 1,251 Views

Un urs cu aripi și altul care dansează, un rinocer cu două capete, o vulpe care se crede struț și multe alte animale care par să pozeze în ipostaze complet neobișnuite și comice. Este ceea ce au reușit să surpindă concurenții unei competiții de fotografie dedicate viețuitoarelor sălbatice.

V-ați imaginat vreodată că ar putea exista o competiție de fotografie în care este premiat cel care reușește să surpindă animale sălbatice în cele mai neobișnuite și amuzante ipostaze? Se numește Comedy Wildlife Awards, iar jurații tocmai au anunțat finaliștii din 2016.

La ediția din acest an, au fost înscrise 2.200 de lucrări, din toată lumea. Argentina, Suedia, SUA, Ungaria, Australia, Rusia, China, Africa de Sud sunt doar câteva dintre țările de origine ale fotografilor.

gardenium.ro

Jurații au ales 40 de lucrări pentru finală. De la fotografia cu vulpea care plonjează în zăpadă, la cea cu ursul care dansează sau cea cu rinocerul cu două capete, toate sunt menite să aducă zâmbete pe chipul celor care le admiră.

animale sălbatice

foto-animale-salbatice-21

foto-animale-salbatice-20

foto-animale-salbatice-19

foto-animale-salbatice-18

foto-animale-salbatice-17

foto-animale-salbatice-16

foto-animale-salbatice-15

foto-animale-salbatice-14

foto-animale-salbatice-13

foto-animale-salbatice-12

foto-animale-salbatice-11

foto-animale-salbatice-10

foto-animale-salbatice-9

foto-animale-salbatice-8

foto-animale-salbatice-7
foto-animale-salbatice-6
animale sălbatice

foto-animale-salbatice-4

foto-animale-salbatice-3

foto-animale-salbatice-2

 

Competiția nu este însă menită doar să provoace amuzament și destindere. Aceasta a fost gândită ca metodă de a atrage atenția asupra problemei dispariției animalelor. Inițiatorii lucrează cu Fundația Born Free, care se ocupă de conservarea speciilor sălbatice. Mai multe fotografii și detalii găsiți pe site-ul competiției.

Comentarii

comentarii