Arhitectura Sustenabila – Primul workshop din 2009 al Romania Green Building Council

in Business 16 January 2009 153 Views

Primul worksop de anul acesta al Romania Green Building Council, "Principiile Arhitecturii Sustenabile si Tehnologiile Necesare", se va desfasura in data de 27 ianuarie la hotelul JW Marriott din Bucuresti. Workshop-ul se adreseaza in primul rand arhitectilor si inginerilor din domeniu, care se pot inscrie pana la 16 ianuarie, completand formularul disponibil aici

"Va fi nevoie ca proiectele imobiliare de success sa demonstreze valoare si sustenabilitate pe termen lung atat pentru ocupanti, cat si pentru investitori. Acum este momentul potrivit pentru ca toate companiile sa isi perfectioneze capabilitatile", a explicat Steven Borncamp, presedintele organizatiei.

Participantii vor beneficia de expertiza trainerilor Aurore Julien de la  Llewelyn Davies Yeang Architects si Ana-Maria Dabija de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu". Aurore Julien este la conducerea Eco Systems, departamentul de design al Llewelyn Davies si a proiectat printre altele sistemul de ventilatie naturala al Eden Institute.

In cadrul evenimentul se vor oferi si un numar limitat de burse pentru studentii si profesorii interesati, cat si pachete de sponsorizare.

In perioada urmatoare RoGBC mai organizeaza workshop-urile Hoteluri Verzi si in Romania, in data de 20 februarie 2009, Acoperisurile Verzi si Peisajul Urban pe 10 martie, Materiale de Constructie Sustenabile pe19 martie, Crearea de Birouri mai Verzi in aprilie/mai si Zilele Arhitecturii intre 6 si 9 mai 2009.

Romania Green Building Council (RoGBC) este o organizatie non-profit, apolitica, formata din firme, al carei scop este promovarea responsabilitatii fata de mediu si a sustenabilitatii financiare in constructii si in industriile conexe.

Green Report, Arhitectura, Arhitext Design, BICAU si Igloo sunt parteneri media ai evenimentului.
 

Comentarii

comentarii