FOTO Armata a construit un pod peste lacul Herastrau. Cand va fi dat in folosinta

in Transport 2 August 20171,084 Views

Primăria Capitalei a găsit o soluție temporară pentru a se putea traversa in siguranta lacul Herastrau în zona Podului de cale ferată București-Constanța. A contractat MApN să construiască un pod metalic cu lungimea de 10 metri. Podul a fost construit și va fi dat în folosință la sfârșitul săptămânii viitoare.

pod

 

Directorul Adjunct ALPAB, Mihai Săndulescu, spune că soluția podului temporar va funcționa până când construcția pasarelei pietonale din proiectul Primăriei va primi avizele din partea tuturor autorităților implicate.

„Podului temporar urmează să-i fie montate rampele de acces pentru urcare și coborâre, balustrada și indicatoarele de semnalizare, urmând ca săptămâna viitoare să fie gata”, a declarat reprezentantul ALPAB.

Potrivit directorului adjunct ALPAB, MApN a executat construcția podului metalic pentru că în acest fel au fost necesare mai puține autorizații.

Podul metalic urmează să fie vopsit, are o lungime de 10 metri și o lățime de 4 metri și la lucrările de astăzi au participat 15 oameni.

Comentarii

comentarii