Banca Transilvania ╚Öi 5 to go vor acoperi par╚Ťial costul de leasing al ma╚Öinilor electrice UberGREEN

in Business, Transport 20 August 2018 123 Views

Banca Transilvania ╚Öi 5 to go se al─âtur─â proiectului pilot de mobilitate electric─â UberGREEN, serviciul de transport cu ma╚Öini 100% electrice. ├Äncep├ónd din luna august, cele dou─â companii sus╚Ťin programul pilot acoperind par╚Ťial costul de leasing al ma╚Öinilor electrice UberGREEN, sprijinind astfel ╚Öoferii parteneri care ofer─â acest serviciu.

Banca Transilvania și 5 to go se alătură proiectului pilot de mobilitate electrică UberGREEN

Cat poti castiga ca sofer UberGREEN in Bucuresti

Prin colaborarea cu UberGREEN ╚Öi 5 to go, sper─âm ca mobilitatea electric─â s─â devin─â accesibil─â unui num─âr c├ót mai mare de oameni, astfel ├«nc├ót Bucure╚Ötiul s─â devin─â un ora╚Ö mai pu╚Ťin poluat ╚Öi mai u╚Öor de navigat ÔÇŁ a spus ┼Émer Tetik, Director General al B─âncii Transilvania.

├Än luna martie, Bucure╚Öti a devenit primul oras din CEE cu un serviciu de ridesharing complet electric. ├Än Europa, Uber mai ofer─â op╚Ťiuni de mobilitate electrice ├«n Londra, Paris, Madrid, Amsterdam, Lisabona, Porto, Zurich ╚Öi Munich.

Uber îi va plăti suplimentar pe șoferii care vor folosi mașini electrice

Am ales s─â sus╚Ťinem proiectul UberGREEN, deoarece energia nepoluant─â este un subiect de interes pentru 5 to go. De altfel, vom avea ├«n scurt timp ├«n cadrul 5 to go Drive Thru, o sta╚Ťie de alimentare cu energie electric─â pentru automobile. Compania 5 to go este orientat─â c─âtre proiecte de responsabilitate social─â, fiind mereu un subiect pe agenda noastr─â de lucru ╚Öi av├ónd proiecte de acest tip ├«n def─â╚Öurare, ├«nca din primul an de activitate” Radu Savopol, co-fondator 5 togo.

Uber vrea ca 10.000 de clien╚Ťi din Bucure╚Öti s─â foloseasc─â noul serviciu electric, ├«n urm─âtoarele dou─â luni

De la lansarea serviciului și până în prezent, peste 10.000 de oameni au utilizat mașinile electrice UberGREEN. Distanţa totală a curselor efectuate cu mașinile electrice a fost 71.769 de kilometri, prevenind eliberarea în atmosferă a 8,5 tone de dioxid de carbon.

Comentarii

comentarii