Banca Transilvania și 5 to go vor acoperi parțial costul de leasing al mașinilor electrice UberGREEN

in Business, Transport 20 August 2018 158 Views

Banca Transilvania și 5 to go se alătură proiectului pilot de mobilitate electrică UberGREEN, serviciul de transport cu mașini 100% electrice. Începând din luna august, cele două companii susțin programul pilot acoperind parțial costul de leasing al mașinilor electrice UberGREEN, sprijinind astfel șoferii parteneri care oferă acest serviciu.

Banca Transilvania și 5 to go se alătură proiectului pilot de mobilitate electrică UberGREEN

Cat poti castiga ca sofer UberGREEN in Bucuresti

Prin colaborarea cu UberGREEN și 5 to go, sperăm ca mobilitatea electrică să devină accesibilă unui număr cât mai mare de oameni, astfel încât Bucureștiul să devină un oraș mai puțin poluat și mai ușor de navigat ” a spus Őmer Tetik, Director General al Băncii Transilvania.

În luna martie, București a devenit primul oras din CEE cu un serviciu de ridesharing complet electric. În Europa, Uber mai oferă opțiuni de mobilitate electrice în Londra, Paris, Madrid, Amsterdam, Lisabona, Porto, Zurich și Munich.

Uber îi va plăti suplimentar pe șoferii care vor folosi mașini electrice

Am ales să susținem proiectul UberGREEN, deoarece energia nepoluantă este un subiect de interes pentru 5 to go. De altfel, vom avea în scurt timp în cadrul 5 to go Drive Thru, o stație de alimentare cu energie electrică pentru automobile. Compania 5 to go este orientată către proiecte de responsabilitate socială, fiind mereu un subiect pe agenda noastră de lucru și având proiecte de acest tip în defășurare, înca din primul an de activitate” Radu Savopol, co-fondator 5 togo.

Uber vrea ca 10.000 de clienți din București să folosească noul serviciu electric, în următoarele două luni

De la lansarea serviciului și până în prezent, peste 10.000 de oameni au utilizat mașinile electrice UberGREEN. Distanţa totală a curselor efectuate cu mașinile electrice a fost 71.769 de kilometri, prevenind eliberarea în atmosferă a 8,5 tone de dioxid de carbon.

Comentarii

comentarii