Corneliu Belciug, Green Revolution, despre Urban Race de la Bike Fest: Vezi bicicliști care fac strategii

in EcoLIFESTYLE 17 August 2018 72 Views

Corneliu Belciug, directorul Green Revolution, a spus la Interviurile Libertatea LIVE despre cursa Urban Race de la Bike Fest c─â este una dificil─â, care adun─â oameni bine preg─âti╚Ťi fizic, dar ╚Öi psihic. Cea de-a opta edi╚Ťie a evenimentului are loc pe 1 ╚Öi 2 septembrie, ├«n Parcul Izvor.

Corneliu Belciug, Green Revolution, despre Urban Race de la Bike Fest: Vezi bicicliști care fac strategii

Urban Race ÔÇô MTB Race & ROAD Race este o competi╚Ťie care se desf─â╚Öoar─â prin curtea Palatului Parlamentului, dar care, spune Corneliu Belciug, este una foarte serioas─â. ├Än 2017 au fost ├«nscrise ├«n curs─â 1040 de persoane.

ÔÇ×Competi╚Ťia e foarte dificil─â pentru c─â sunt pantele alea de la Palatul Parlamentului pe care trebuie s─â le urci ╚Öi s─â le cobori, s─â le urci ╚Öi s─â le cobori. E o competi╚Ťie care dureaz─â o or─â ╚Öi ├«ntr-o or─â trebuie s─â dai tot ce ai din tine. ├Än primul an au venit oameni poate nu at├ót de preg─âti╚Ťi, dar din anul doi ╚Öi trei au ├«nceput s─â vin─â profesioni╚Ötii sau semi-profesioni╚Ötii, cei care sunt de la echipele mari care c├ó╚Ötig─â majoritatea podiumurilor din competi╚Ťiile din Rom├ónia. Este o competi╚Ťie ├«n care vezi ni╚Öte b─âie╚Ťi extrem de bine antrena╚Ťi, care nu numai c─â au preg─âtire fizic─â, dar ei ├«╚Öi fac strategii de joc pentru chestia asta. ├Äi vezi c─â merg ├«n pluton, c─â se ╚Ťin unii pe al╚Ťii ├«n spate. Oamenii chiar pun suflet acoloÔÇŁ, a declarat acesta.

Alături de Corneliu Belciug, la Interviurile Libertatea LIVE, a fost în platou și Iulian Panait, Master Instructor Music & Cycling.

Cea de-a opta edi╚Ťie a Bike Fest are loc pe 1 ╚Öi 2 septembrie, ├«n Parcul Izvor. Pe l├óng─â Urban Race ÔÇô MTB Race & ROAD Race vor mai fi competi╚Ťii rapide (Speed Race) ╚Öi competi╚Ťii dedicate cuplurilor (Doi pe biciclet─â).

To╚Ťi banii str├ón╚Öi din ├«nscrierile la Urban Race se duc la sportivii paralimpici.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zYEiJs7QrDo]

Comentarii

comentarii