7 modele de biciclete electrice disponibile în 2018

in Transport 8 March 2018 1,708 Views

Bicicletele electrice au un motor care funcționează cu acumulatori, permițând deplasarea fără a pedala. Sunt mai accesibile ca preț decât mașinile electrice și multe dintre modele pot fi încărcate în trei ore. Mai jos, poți găsi o selecție cu unele dintre cele mai populare biciclete electrice.

kensington biciclete electrice

Giant Road E+1

Giant Road E+1 este o bicicletă ideală pentru șosea. Se adaptează la condiții diferite de drum, având trei moduri care permit ciclistului să facă față urcărilor abrupte sau a drumurilor lungi și aglomerate.

Cântărește mai puțin de 20 de kilograme, având un cadru de aluminiu. Bicicleta poate ajunge la o viteză de până la 45 km/h.

giant biciclete electrice

Volt Kensington

Modelul Kensington de la compania Volt este ușor de condus și arată foarte bine, fiind o alegere populară printre ciclistele din Marea Britanie. Are integrat un motor de 250W și poate atinge viteze de până la 25km/h. Bateria Panasonic are nevoie de trei ore pentru a se încărca, însă oferă putere pentru aproape 100 de kilometri.

Bicicleta oferă 5 moduri diferite de putere și opt viteze. Modelul standard vine cu apărători, lumini și un portbagaj.

kensington biciclete electrice

Bicicletele electrice Pegas

Compania românească Pegas a lansat anul trecut prima colecție electrică de biciclete, trotinete și longboarduri. Seriile Camping Dinamic și Practic Dinamic sunt gândite pentru necesitățile drumului în oraș, ajungând până la 25 km pe oră. Seria Suprem Dinamic este concepută pentru drumuri off-road, având o baterie Samsung de 48W și o autonomie de 70 km. Display-ul LCD rezistent la apă afișează datele și modurile de funcționare.

pegas biciclete electrice

Bicicleta solară Leaos

Leaos este un model unic de bicicletă care funcționează cu energia de la panouri solare. Nivelul de baterie și viteza sunt afișate pe un display, iar în cazul în care bicicleta nu are suficientă energie solară, poate fi conectată la priză. Bicicleta se încarcă și cu lumină pasivă, atunci când nu este folosită.

leaos biciclete electrice

GoCycle 3

GoCycle 3 are un design practic, având o greutate redusă (16.5 kg) datorită cadrului de magneziu. Bateria are o autonomie de 80 km/h, iar bicicleta poate atinge 25 km pe oră. Motorul este complet acoperit și oferă putere roatei din față, în timp ce roata din spate este alimentată prin pedale.

Cicliștii pot downloada o aplicație GoCycle care oferă informații suplimentare despre viteză, starea bateriei sau caloriile consumate și permite blocarea bicicletei în caz că este furată.

gocycle biciclete electrice

Brompton Electric

Bicicletele electrice de la Brompton sunt pliabile și oferă un drum rapid și confortabil. Au 4 moduri diferite de călătorie și pot ajunge până la 25km pe oră, cu un motor de 250 W. Bateria detașabilă este integrată într-o geantă compactă care se atașează în fața bicicletei.

Modelul este accesibil doar în câteva țări, Brompton având reprezentanțe în orașe ca Milano, Amsterdam, Paris, Barcelona și Londra.

brompton biciclete electrice

Cube Agree

Cube Agree hybrid C:62 este o bicicletă electrică de șosea care pare la prima vedere o bicicletă normală. Bateria de 250 W și motorul, care se pot detașa cu ușurință, sunt ascunse în tubul cadrului de bicicletă, fabricat din carbon.

Bicicleta face față urcărilor abrupte și terenurilor accidentate, având 11 viteze și atingând 25 km pe oră, prag după care motorul se oprește automat.

cube biciclete electrice

Comentarii

comentarii