7 modele de biciclete electrice disponibile în 2018

in Transport 8 March 2018 3,576 Views

Bicicletele electrice au un motor care func╚Ťioneaz─â cu acumulatori, permi╚Ť├ónd deplasarea f─âr─â a pedala. Sunt mai accesibile ca pre╚Ť dec├ót ma╚Öinile electrice ╚Öi multe dintre modele pot fi ├«nc─ârcate ├«n trei ore. Mai jos, po╚Ťi g─âsi o selec╚Ťie cu unele dintre cele mai populare biciclete electrice.

kensington biciclete electrice

Giant Road E+1

Giant Road E+1 este o biciclet─â ideal─â pentru ╚Öosea. Se adapteaz─â la condi╚Ťii diferite de drum, av├ónd trei moduri care permit ciclistului s─â fac─â fa╚Ť─â urc─ârilor abrupte sau a drumurilor lungi ╚Öi aglomerate.

C├ónt─âre╚Öte mai pu╚Ťin de 20 de kilograme, av├ónd un cadru de aluminiu. Bicicleta poate ajunge la o vitez─â de p├ón─â la 45 km/h.

giant biciclete electrice

Volt Kensington

Modelul Kensington de la compania Volt este ușor de condus și arată foarte bine, fiind o alegere populară printre ciclistele din Marea Britanie. Are integrat un motor de 250W și poate atinge viteze de până la 25km/h. Bateria Panasonic are nevoie de trei ore pentru a se încărca, însă oferă putere pentru aproape 100 de kilometri.

Bicicleta oferă 5 moduri diferite de putere și opt viteze. Modelul standard vine cu apărători, lumini și un portbagaj.

kensington biciclete electrice

Bicicletele electrice Pegas

Compania rom├óneasc─â Pegas a lansat anul trecut prima colec╚Ťie electric─â de biciclete, trotinete ╚Öi longboarduri. Seriile Camping Dinamic ╚Öi Practic Dinamic sunt g├óndite pentru necesit─â╚Ťile drumului ├«n ora╚Ö, ajung├ónd p├ón─â la 25 km pe or─â. Seria Suprem Dinamic este conceput─â pentru drumuri off-road, av├ónd o baterie Samsung de 48W ╚Öi o autonomie de 70 km. Display-ul LCD rezistent la ap─â afi╚Öeaz─â datele ╚Öi modurile de func╚Ťionare.

pegas biciclete electrice

Bicicleta solar─â Leaos

Leaos este un model unic de biciclet─â care func╚Ťioneaz─â cu energia de la panouri solare. Nivelul de baterie ╚Öi viteza sunt afi╚Öate pe un display, iar ├«n cazul ├«n care bicicleta nu are suficient─â energie solar─â, poate fi conectat─â la priz─â. Bicicleta se ├«ncarc─â ╚Öi cu lumin─â pasiv─â, atunci c├ónd nu este folosit─â.

leaos biciclete electrice

GoCycle 3

GoCycle 3 are un design practic, av├ónd o greutate redus─â (16.5 kg) datorit─â cadrului de magneziu. Bateria are o autonomie de 80 km/h, iar bicicleta poate atinge 25 km pe or─â. Motorul este complet acoperit ╚Öi ofer─â putere roatei din fa╚Ť─â, ├«n timp ce roata din spate este alimentat─â prin pedale.

Cicli╚Ötii pot downloada o aplica╚Ťie GoCycle care ofer─â informa╚Ťii suplimentare despre vitez─â, starea bateriei sau caloriile consumate ╚Öi permite blocarea bicicletei ├«n caz c─â este furat─â.

gocycle biciclete electrice

Brompton Electric

Bicicletele electrice de la Brompton sunt pliabile ╚Öi ofer─â un drum rapid ╚Öi confortabil. Au 4 moduri diferite de c─âl─âtorie ╚Öi pot ajunge p├ón─â la 25km pe or─â, cu un motor de 250 W. Bateria deta╚Öabil─â este integrat─â ├«ntr-o geant─â compact─â care se ata╚Öeaz─â ├«n fa╚Ťa bicicletei.

Modelul este accesibil doar ├«n c├óteva ╚Ť─âri, Brompton av├ónd reprezentan╚Ťe ├«n ora╚Öe ca Milano, Amsterdam, Paris, Barcelona ╚Öi Londra.

brompton biciclete electrice

Cube Agree

Cube Agree hybrid C:62 este o biciclet─â electric─â de ╚Öosea care pare la prima vedere o biciclet─â normal─â. Bateria de 250 W ╚Öi motorul, care se pot deta╚Öa cu u╚Öurin╚Ť─â, sunt ascunse ├«n tubul cadrului de biciclet─â, fabricat din carbon.

Bicicleta face fa╚Ť─â urc─ârilor abrupte ╚Öi terenurilor accidentate, av├ónd 11 viteze ╚Öi ating├ónd 25 km pe or─â, prag dup─â care motorul se opre╚Öte automat.

cube biciclete electrice

Comentarii

comentarii