BikeFest, locul de întâlnire pentru gașca ta de bicicliști

in EcoLIFESTYLE 28 August 2017 523 Views

BikeFest este locul unde găsești cele mai distractive competiții, activități de relaxare, super concerte și multe, multe premii. Asociația Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank, vă invită în 2 și 3 septembrie la cea de-a șaptea ediție a BikeFest, locul de întâlnire pentru gașca ta de bicicliști.

Pe 2 septembrie 2017, pentru al doilea an consecutiv, Green Revolution și NoMad invită bicicliștii la Urban Race, singurul concurs de bicicleta care pornește și se încheie în curtea Palatului Parlamentului. Competiția este realizată cu sprijinul Camerei Deputaților. Bicicliștii vor putea participa la una dintre cele doua curse: Urban Race MTB, dedicată mountain biker-ilor și Urban Race ROAD, pentru iubitorii curselor de șosea. Cele doua curse au ora de start și premii diferite.

Detalii despre concurs și înscriere AICI:

http://bikefest.ro/inscrie-te/

În 2009 am început să investim în proiectul I’Velo pentru că eram convinși că Bucureștiul are nevoie de o schimbare de mentalitate în ceea ce privește transportul urban. De atunci sărbătorim, în fiecare toamnă, împreună cu voi mersul pe bicicleta. Vino și tu alături de prietenii tăi la BikeFest 2017 și susține transportul alternativ și sustenabil!”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare și Relații Publice Raiffeisen Bank.

Ne bucurăm să organizăm, pentru al șaptelea an consecutiv, un eveniment pentru gașca de bicicliști. BikeFest este un eveniment despre bicicliștii pentru care ziua începe cu bicicleta și se termină tot cu ea, pentru care «pe doua roți» înseamnă un stil de viață, locul unde se întâlnesc cu gașca lor. Continuitatea lui nu face decât să ne consolideze convingerea că Biciclistul urban este noul locuitor al Bucureștilor. Am pregătit împreună cu partenerii noștri un adevarat festival al biciclistului urban, cu două curse interesante, cu activități diverse, care se adresează unui public variat. Vă așteptăm în număr cât mai mare și anul acesta să ne bucurăm de un adevărat festival al bicicletei și bicicliștilor“, a declarat Raluca Fișer, președintele Asociației Green Revolution.

Programul BikeFest 2017 vine cu multe noutăți, activități cu și despre biciclete, dedicate tuturor iubitorilor acestui sport.

Urban Race MTB și Urban Race ROAD: doua curse dedicate mountain biker-ilor și iubitorilor curselor de șosea. Cele două curse au ora de start și premii diferite. Startul și finish-ul se vor face în curtea Palatului Parlamentului. Competițiile se vor desfășura atât pe aleile cu dale din curtea Palatului Parlamentului, care presupun urcări și coborâri solicitante, cât și pe bulevardele din jurul acestuia și din Parcul Izvor. Este un traseu complex și virajat, astfel încât să evidențieze și tehnica, nu doar puterea. Spre deosebire de edițiile anterioare, anul acesta cursa va avea un traseu unic.

Cursa Urban MTB va începe la ora 9:00 și se va încheia la 10:00, plus o tură. Traseul va avea 5,9 km.

Cursa Urban Race ROAD va începe la ora 11:00 și se va încheia la 12:00, plus o tura. O tură va avea 5,5 km. Criteriul de baza pentru finalizarea competiției este parcurgerea traseului într-o ora, plus un tur.

Înscrierea este gratuită, iar formularul îl puteți găsi și completa AICI:

http://bikefest.ro/inscrie-te.

Ridicarea kit-urilor de concurs se va face în zilele de joi și vineri, 31 august și 1 septembrie, între orele 17:00 și 21:00, din Parcul Izvor.

Cinci ore de cycling

World Class Romania organizează cel mai mare maraton de ciclism din Romania: 200 de biciclete și cei mai buni instructori de ciclism și aerobic sunt pregătiți să ofere o atmosferă plină de energie pe durata celor 5 ore de maraton.

Înscrierile se fac pe www.worldclass.ro.

Tur ciclist caritabil

Turul ciclist caritabil va fi organizat duminică, 3 septembrie, începând cu ora 17:00, pentru o cauză bună. Pentru al patrulea an consecutiv, Asociația Green Revolution, donează biciclete tinerilor sau copiilor care au nevoie. Ne bazăm, din nou, pe întreaga comunitate de bicicliști să se alăture acestei cauze nobile. Pentru fiecare 20 de bicicliști prezenți în tur, vom dona o bicicleta unui copil care are nevoie de ea pentru a merge în fiecare zi la școală.

Care sunt celelate variante de distracție?

Cei care au nevoie să-și testeze nivelul adrenalinei pot participa la cea mai rapidă competiție – Speed Race.

Doi pe bicicleta: cea mai amuzantă competiție dedicată cuplurilor, prietenilor sau familiei. Doi pe bicicletă înseamnă distracție și energie pozitivă și aduce laolaltă prieteni și membri ai familiei într-un spațiu unic și distractiv.

X-treme Bike: Școala de Pedalat, Alex, Mihai și Alex te invită să descoperi latura extremă a sportului pe bicicletă. Vino să vezi cele mai tari trick-uri și sărituri cu bicicleta peste obstacole.

BikeFest Expo: aducem cele mai importante magazine și cei mai cunoscuți producători de biciclete cu super oferte la biciclete și accesorii.

Amsterdam Stories/Talcioc: un proiect care prezintă biciclete cu poveste, aduse din Amsterdam. Cele mai multe dintre ele sunt Gazelle și Batavus, mărci cunoscute și de calitate. Amsterdam Stories este despre pasiunea pentru biciclete.

Zone și competiții pentru copii: în cele două zile ale evenimentului, copiilor le sunt dedicate o serie de activități, la care pot participa pentru a învata lucruri noi, precum ateliere de pictură și desen, facepainting, workshop-uri, creații handmade, reciclare creativă, modelaj, design textile.

Super concerte cu The Motans, The Kryptonite Sparks, Gramofone.

Comentarii

comentarii