BikeFest sus╚Ťine cauza sportivilor paralimpici rom├óni

in EcoLIFESTYLE, Recomandate, Slider homepage 23 August 2018 39 Views

Asocia╚Ťia Green Revolution, ├«n parteneriat cu Raiffeisen Bank, cu sprijinul Camerei Deputa╚Ťilor, v─â invit─â ├«n 1 ╚Öi 2 septembrie, ├«n Parcul Izvor din Bucure╚Öti, la cea de-a opta editie a BikeFest. De la prima edi╚Ťie ╚Öi p├ón─â ├«n prezent, peste 30.000 de oameni au s─ârb─âtorit bicicleta ╚Öi tot ce aduce ea ├«n vie╚Ťile noastre: bucurie, entuziasm, prietenie, s─ân─âtate ╚Öi – nu chiar ├«n ultimul r├ónd – competitivitate ╚Öi sportivitate.

Pentru prima dat─â, participarea la concursul de biciclet─â URBAN RACE (Urban Race MTB ╚Öi┬áUrban Race ROAD) este condi╚Ťionat─â de achitarea unei taxe, care va fi donat─â Comitetului Paralimpic Rom├ón pentru a ajuta sportivii paralimpici s─â participe la┬áJocurile Paralimpice de la Tokyo din 2020.

Ne bucur─âm s─â organiz─âm, pentru al optulea an consecutiv, un eveniment pentru iubitorii de biciclet─â. BikeFest este un eveniment despre bicicli╚Ötii pentru care ziua ├«ncepe cu bicicleta ╚Öi se termin─â tot cu ea, pentru care ┬źpe dou─â ro╚Ťi┬╗ ├«nseamn─â un stil de via╚Ť─â, locul unde se ├«nt├ólnesc cu prietenii lor. Continuitatea lui nu face dec├ót s─â ne consolideze convingerea c─â Biciclistul urban este noul locuitor al Bucure╚Ötiului. Am preg─âtit ├«mpreun─â cu partenerii no╚Ötri un adev─ârat festival al biciclistului urban, cu multe activit─â╚Ťi, cu Urban Race ÔÇô MTB & ROAD – cea mai tare tur─â cu bicla prin ora╚Ö! Te asigur─âm c─â este cel mai bun moment s─â ├«╚Ťi iei bicicleta┬á╚Öi s─â o la╚Öi s─â scoat─â ce e mai bun din tine. ├Än plus, din distrac╚Ťia noastr─â┬ámai iese ceva bun: to╚Ťi banii str├ón╚Öi din ├«nscrieri se duc la sportivii paralimpiciÔÇť, a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

├Än 2009 am ├«nceput s─â investim ├«n proiectul IÔÇÖVelo pentru c─â eram convin╚Öi ca Bucure╚Ötiul are nevoie de o schimbare de mentalitate ├«n ceea ce prive╚Öte transportul urban. De atunci s─ârb─âtorim, ├«n fiecare toamn─â, ├«mpreun─â cu voi, mersul pe biciclet─â. Vino ╚Öi tu al─âturi de prietenii t─âi la BikeFest 2018 ╚Öi sus╚Ťine transportul alternativ ╚Öi sustenabil!ÔÇŁ, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare ╚Öi Rela╚Ťii Publice Raiffeisen Bank.

Traseu unic pentru cursele de biciclet─â

╚śi anul acesta, concursul Urban Race ÔÇô MTB (dedicat─â mountain biker-ilor) & ROAD (pentru iubitorii curselor de ╚Öosea) va beneficia de sprijinul ╚Öi experien╚Ťa echipei NoMad.

Cele două curse au oră de start și premii diferite și se vor desfășura atât pe aleile cu dale din curtea Palatului Parlamentului, care presupun urcări și coborâri solicitante, cât și pe bulevardele din jurul acestuia și din Parcul Izvor.

Este un traseu complex ╚Öi virajat, astfel ├«nc├ót s─â eviden╚Ťieze ╚Öi tehnica, nu doar puterea. Cursa va avea un traseu unic.

Urban MTB va ├«ncepe la ora 9:00 ╚Öi se va ├«ncheia la 10:00, plus o tura. Traseul va avea 5.9 km. Cursa Urban Race ROAD va ├«ncepe la ora 11:00 ╚Öi se va ├«ncheia la 12:00, plus o tura. O tura va avea 5,5 km. Criteriul de baz─â pentru finalizarea competi╚Ťiei este parcurgerea traseului ├«ntr-o ora, plus un tur.

Valoarea premiilor în bani

  1. Locul I (masculin / feminin): 1.000 lei
  2. Locul II (masculin / feminin): 700 lei
  3. Locul III (masculin / feminin): 500 lei
  4. Locul IV (masculin / feminin): 400 lei
  5. Locul V (masculin / feminin): 300 lei
  6. Locul VI (masculin): 250 lei
  7. Locul VII (masculin): 200 lei

Formularul de înscriere il puteti gasi si completa aici http://bikefest.ro/inscrie-te. Ridicarea kiturilor de concurs se va face în zilele de joi si vineri, 30 și 31 august august, între orele 17:00 și 21:00, din Parcul Izvor.

Super concerte cu Unflicted, Cred ca sunt extraterestru, Macanache & The Putreds

Pe l├óng─â cele dou─â curse, organizatorii au preg─âtit ╚Öi alte competi╚Ťii:┬áSpeed Race – pentru cei care au nevoie s─â-╚Öi testeze nivelul adrenalinei la cea mai rapid─â competi╚Ťie,┬áFlinstone Race – cura bicicletelor f─âr─â pedale, Cupa Mondial─â de cornete ╚Öi invizoace –┬áreaducerea aminte a jocurilor copil─âriei.

Seara de sâmbătă va fi încheiată de un super concert cu Cred Ca Sunt Extraterestru, Unflicted, Macanache si The Putreds

Alte evenimente

Energy Boutique la BikeFest – Sistemul National de Reciclare a Bateriilor aduce Energy Boutique va colecta baterii uzate ╚Öi va oferi drept premii accesorii pentru bicicli╚Öti (inbus, pompa, kit vulcanizare), tricouri ╚Öi premiul cel mare, pentru cea mai mare cantitate de baterii predate ÔÇô o br─â╚Ťar─â fitness Fitbit Alta.

Amsterdam Stories/Talcioc: un proiect care prezintă biciclete cu poveste, aduse din Amsterdam. Cele mai multe dintre ele sunt Gazelle si Batavus, mărci cunoscute și de calitate. Amsterdam Stories este despre pasiunea pentru biciclete.

Playground Area: Cei mici si cei mari vor avea o zona special amenajata, unde vor participa la cele mai fun competitii, activitati de relaxare, ateliere, jocuri ale copilariei, face painting.

FOTO Cum să arzi până la 1000 de calorii pe oră la BikeFest

Ca la fiecare edi╚Ťie va avea loc ╚Öi un maraton de cycling, pentyru anul acesta┬áGreen Revolution ╚Öi Music & Cycling anun╚Ť─â┬áLET’S ROCK THE 90’s SPIRIT, un┬áregal de cycling (5 ore de pedalat) ├«n compania celor mai buni instructori din ╚Ťar─â.

Pentru detalii despre BikeFest 2018, accesa╚Ťi: www.bikefest.ro

Comentarii

comentarii