BizzeBikes lansează bicicleta electrică destinată pentru livrări la domiciliu, în cadrul Eurobike 2018

in Business, Transport 11 July 2018 15 Views

Produc─âtorul rom├ón de biciclete electrice BizzeBikes lanseaz─â prima biciclet─â electric─â pentru livr─âri la domiciliu, produs─â ├«n Rom├ónia, la Piatra Neam╚Ť. Denumit─â Bizze Delivery, bicicleta este destinat─â pie╚Ťei de livr─âri la domiciliu din Europa, inclusiv Rom├ónia.

BizzeBikes lansează bicicleta electrică destinată livrărilor la domiciliu

Bizze Delivery este destinată companiilor din industria alimentară care doresc să-și eficientizeze timpii de livrare, să reducă costul de livrare prin intermediul unui mijloc de transport care nu necesita combustibil și, implicit, să adopte un model ecologic de a face business.

Livr─ârile pe biciclet─â au o cre╚Ötere spectaculoas─â ├«n toata Europa ╚Öi estimez c─â ├«n viitorul apropiat livr─ârile la domiciuliu se vor face ├«n proportie de 80% cu bicicleta. Start-up-uri de success, precum Foodora, Deliveroo sau Uber Eats, sunt deja prezente ├«n marile ora╚Öe europene, valid├ónd eficien╚Ťa unui astfel de sistem de livrare. Prin lansarea Bizze Delivery, bicicleta electric─â pentru livr─âri, venim ├«n ├«nt├ómpinarea pie╚Ťei de livr─âri pe biciclet─â, oferind un vehicul special conceput pentru acest serviciuÔÇŁ, a declarat┬áco-fondatorul BizzeBikes, Ovidiu Teof─ânescu.

Pe l├óng─â faptul c─â este un mijloc de transport ecologic, Bizze Delivery nu necesit─â de╚Ťinerea unui permis de conducere, nu trebuie ├«nmatriculat─â, permi╚Ť├ónd accesul proprietarilor de afaceri la un segment nou de angaja╚Ťi, un nou tip de “livrator, nerestric╚Ťionat de limita de v├órst─â ori de de╚Ťinerea unui permis de conducere. Acesta din urm─â poate folosi cu u╚Öurint─â un vehicul de livrare electric, ce preia cu p├ón─â la 90% efortul depus pentru deplasare, dubl├ónd astfel capacitatea de livrare zilnic─â, comparativ cu o biciclet─â f─âr─â motor.

Un avantaj major al Bizze Delivery ├«l reprezint─â costurile de utilizare reduse, spre deosebire de scuter sau automobil. ├Än cazul Bizze Delivery, cheltuielile aferente carburantului, uleiului ╚Öi ale pieselor de schimb sunt eliminate, iar mentenan╚Ťa anual─â a bicicletei electrice are un cost modest. Av├ónd o autonomie de pana la 150 de km/ zi, o singur─â biciclet─â Bizze Delivery salveaz─â un buget estimat de 1500 lei ├«n fiecare lun─â, care poate ├«nsemna salariul angajatului sau poate fi destinat promov─ârii afacerii.

Pre╚Ťul unei biciclete electrice pentru livrari porne╚Öte de la 1700 Euro ╚Öi poate ajunge p├ón─â la valoarea de 2600 Euro f─âr─â TVA, ├«n func╚Ťie de specifica╚Ťiile tehnice solicitate. Vorbim de un cost de achizi╚Ťie mult mai mic fa╚Ť─â de un scuter sau o ma╚Öin─â. Beneficiile sunt numeroase ╚Öi ne-am bucura s─â vedem un interes crescut pentru un astfel de produs ╚Öi ├«n Rom├ónia. Produsul a fost foarte apreciat la EuroBike, BizzeBikes fiind unul dintre pu╚Ťinii produc─âtori mondiali de astfel de biciclete dedicate livrarilor. Momentan am contractat precomenzi din Olanda, Germania, Spania ╚Öi Franta ╚Öi inten╚Ťion─âm s─â ne dezvolt─âm re╚Ťeaua de distribu╚Ťie ├«n c├ót mai multe ╚Ť─âri europene”, a mai spus Ovidiu Teof─ânescu.

Bicicleta electric─â Bizze Delivery este limitat─â la o vitez─â de 25Km/h, fac├ónd parte din clasa Pedelec, reglementat─â la nivel european, ╚Öi poate fi echipat─â cu GPS pentru controlul ├«ntregii flote ╚Öi cu o gam─â variat─â de cutii, gen╚Ťi ╚Öi accesorii specifice livrarilor. A╚Öadar, aceasta se adapteaz─â cu u╚Öurin╚Ť─â nevoilor individuale ale utilizatorilor, fie c─â vorbim despre un simplu fast-food, pizzerie sau orice alt tip de restaurant.

Comentarii

comentarii