Budweiser produce bere numai cu 100% energie eolian─â

in Business, Companii, Energie 9 August 2019 144 Views

├Än 2017, Anheuser-Busch InBev, produc─âtorul unor m─ârci de bere precum Budweiser, Stella Artois, Corona ╚Öi multe altele, a anun╚Ťat c─â inten╚Ťioneaz─â s─â func╚Ťioneze pe energie complet regenerabil─â p├ón─â ├«n 2025.

├Än acela╚Öi timp, compania produc─âtoare a anun╚Ťat un plan pentru reducerea cu 30% a amprentei de carbon cu acela╚Öi termen limit─â – 2025. Obiectivul a fost atins mai devreme, cel pu┼úin pentru berea Budweiser,
Anheuser-Busch InBev spune c─â produce berea cu 100% energie eolian─â.

“Suntem m├óndri c─â suntem primul brand Anheuser-Busch ╚Öi primul mare brand de bere care a fost fabricat cu 100% energie electric─â regenerabil─â din energia eolian─â ╚Öi sper─âm c─â putem folosi acest moment pentru a inspira pe al╚Ťii ├«n scopul noastru de a face un viitor mai durabil”, a spus VP de marketing de la Anheuser-Busch, Ricardo Marques.

În ceea ce privește planul lor pentru 100% energie regenerabilă până în 2025, Anheuser-Busch spune că face deja progrese. În acest moment, aproximativ jumătate din energia electrică necesară în cele 12 fabrici de bere din SUA provine din surse regenerabile.

De asemenea, pentru a reduce emisiile ╚Öi amprenta de carbon, la sf├ór╚Öitul anului 2017, firma de bere a comandat 40 de camioane electrice Tesla Semi pentru divizia de distribu╚Ťie. Pe l├óng─â faptul c─â au ad─âugat Tesla Semis ├«n flota lor, ├«n acela╚Öi timp, au confirmat, comenzile c─âtre Nikola Motors pentru camioanele cu hidrogen pentru baterii / celule cu combustibil ╚Öi camioanele autonome.

ÔÇ×La Anheuser-Busch, c─âut─âm ├«n mod constant noi modalit─â╚Ťi de a face lan╚Ťul nostru de aprovizionare mai durabil, mai eficient ╚Öi inovator. Aceast─â investi╚Ťie ├«n semi-camioane Tesla ne ajut─â s─â atingem aceste obiective ├«n timp ce ├«mbun─ât─â╚Ťim siguran╚Ťa rutier─â ╚Öi reducem impactul nostru asupra mediuluiÔÇŁ, a declarat James Sembrot, director principal al strategiei logistice.

Comentarii

comentarii