Campania Bike2Work a luat startul! Angajații renunță la mașini

in Business, Green Revolution, Popular 18 May 2015 4,710 Views

Campania Europeană Bike2Work se lansează astăzi în România, toți angajații fiind invitați să lase mașinile acasă și să pedaleze spre birouri. Asociația Green Revolution  încurajează astfel angajații să adopte bicicleta ca mijloc de transport și atrage companiile în categoria Cycle Friendly employer și certificarea acestora conform standardelor UE.

business

Până acum, 22 de companii s-au înscris în Bike2Work, luându-și angajamentul că își vor motiva angajații să aleagă bicicleta în detrimentul mașinilor. Peste 700 de angajați s-au înscris, la rândul lor, în campania Bike2Work, ei asumându-și că vor merge cel puțin de patru ori cu bicicleta la muncă în șase săptămâni.

Asociația Green Revolution s-a alăturat acestui proiect împreună cu alte organizații din 11 state europene: Olanda, Germania, Danemarca, Austria, Italia, Slovenia, Marea Britanie, Franța, Croația, Malta și Bulgaria. Campania se va desfășura în perioada 18 mai – 28 iunie și își propune să schimbe comportamentul și mentalitatea angajaților, dar și să încurajeze angajatorii să vină în întâmpinarea nevoilor bicicliștilor.

Ce trebuie să  faceți între 18 mai și 28 iunie?

  1. Să faceți echipa cu doi dintre colegii voștri.
  2. Să descarcați gratuit aplicația de monitorizare  a drumurilor voastre (Android si IOS), disponibilă pe Google Play și App Store.
  3. Să pedalați de cel puțin patru ori în cele șase săptămâni de campanie.

aplicatie

Înscrierile se fac aici.

Implicarea angajaților nu rămâne nepremiată. Cine pedalează mai mult și mai des are mai multe șanse de câștig. La sfârșitul fiecărei săptămâni, se vor organiza tombole și se vor premia cei mai energici bicicliști din săptămâna respectivă.

De asemenea, la finalul campaniei, se vor premia și:

  • Cel mai sportiv angajat biciclist
  • Cea mai bună echipă
  • Cea mai prietenoasă companie cu bicicliștii

Campania Bike2Work își propune să determine un număr de 1.000 de angajați să folosească bicicleta de mijloc de transport de acasă la serviciu.

Puteți citi și:

Alex Ciocan, unul dintre cicliștii de top ai României, susține campania Bike2Work

Bike2Work: Angajatul lunii este angajatul care merge pe bicicletă

Comentarii

comentarii