Campanie pentru economisirea energiei la Cluj

in Energie 31 October 2007 103 Views

Compania austriaca BauMax demareaza, la inceputul lunii noiembrie, o campanie de constientizare a populatiei fata de problemele din domeniul energetic, in cadrul careia ofera clientilor sai consiliere si solutii alternative.

Fenomenele meteo extreme din ultimii ani au aratat ca schimbarea climei a devenit deja o realitate. In consecinta, costurile energiei au crescut si vor creste in mod drastic, astfel incat populatia va acorda mai multa grija conservarii resurselor naturale epuizabile solicitand produse si servicii ecologice, se arata intr-un comunicat al companiei.

Prin acesta campanie de informare, denumita "Economisiti energie! Economisiti bani!", se ofera solutii si produse alternative de economisire a energiei. De asemenea, prin intermediul unui ghid si al angajatilor BauMax, clientii primesc sfaturi utile privind posibilitati de economisire a energiei si implicit a banilor.

"BauMax s-a alaturat luptei pentru constientizarea si responsablizarea fiecaruia dintre noi privind modul in care putem contribui la protejarea mediului. Astfel, inca din 2005 BauMax a initiat in Austria aceasta campanie, pe care o demareaza acum si in Romania", se mai arata in comunicat.

Pentru impulsionarea clientilor in achizitionarea de produse economice din punct de vedere al consumului de energie, in toate magazinele BauMax s-au realizat semnalizari speciale, plasari suplimentare ale acestor produse precum si spoturi radio atat in magazin, cat si in mass-media.

Foto: greenpeace.org.uk

Comentarii

comentarii