Canon devine verde

in Business 8 January 2008 90 Views

Canon SUA a prezentat luni un nou brand si o noua campanie care va include toate initiativele si produsele sale eco-friendly, informeaza GreenBiz.

Compania considera ca prin intermediul Generation Green clientii si partenerii vor identifica si vor invata mai multe despre produsele verzi. Exista trei categorii de astfel de produse.

Eco-Conscious include noi modalitati de printare si schimbarea materialelor de impachetare cu unele biodegradabile.

Eco-Standards ofera produse care indeplinesc standardele Energy Star sau RoHS, directiva Uniunii Europene care interzice folosirea unor substante periculoase.

Categoria Eco-Friendly va include manuale de utilizare pentru anumite produse, printate pe hartie reciclata in proportie de 70%. In aceeasi categorie se regasesc si imprimante facute din plastic reciclat.

Canon a inceput de asemenea si un program de reciclare a deseurilor care vizeaza in special cartusele de imprimanta.

"Generation Green uneste aceste eforturi, permitandu-le partenerilor si clientilor sa identifice cu usurinta produsele care sunt eco-friendly si eficiente energetic pentru a le putea folosi la birou si acasa, pentru a economisi si pentru a proteja mediul", a declarat Yuichi Ishizuka, vicepresedinte si manager general la Canon Consumer Imaging Group.

Foto: diamondfoto.com

Acest articol a fost preluat cu acordul Green Biz

Comentarii

comentarii