Cat poti castiga ca sofer UberGREEN in Bucuresti

in Business, Transport 8 November 2017 320 Views

UberGREEN, serviciu de ma╚Öini 100% electrice, care urmeaz─â s─â fie lansat ├«n Bucure╚Öti, va func╚Ťiona la fel ca orice alt serviciu UBER, ca de exemplu UberX sau UberSELECT, a declarat, pentru Green Report,┬áAlexandra Corolea, purt─âtor de cuv├ónt Uber.

Dac─â ├«n alte ╚Ť─âri UberGREEN include ╚Öi ma╚Öini hibrid, ├«n Rom├ónia ne dorim s─â lans─âm un serviciu cu ma╚Öini 100% electrice.┬áNu va avea o aplica╚Ťie distinct─â, ci va fi una din op╚Ťiunile disponibile ├«n aplica╚Ťie UBER. Tariful va fi similar cu cel pentru UberXÔÇŁ, a explicat Alexandra Corolea. Aceasta a precizat c─â proiectul va demara cu┬ác├óteva zeci de ma╚Öini electrice, obiectivul fiind cre╚Öterea constant─â a disponibilit─â╚Ťii serviciului.

Cei care au o ma╚Öin─â electric─â ╚Öi vor s─â fac─â parte din UberGREEN trebuie s─â respecte acele╚Öi condi╚Ťii ca orice ╚Öofer partener Uber: permis de conducere cu o vechime de cel pu╚Ťin un an, cazier auto ╚Öi judiciar curate, inspec╚Ťii ╚Öi asigurare valabile, precum ╚Öi posibilitatea de a colabora cu UBER printr-o entitatea fiscal─â (SRL, PFA).

Modelul de business r─âmane acela╚Öi: 75% din valoarea curselor r─âm├ón la ╚Öoferii parteneri, care sunt pl─âti╚Ťi s─âpt─âm├ónal, ├«n contul lorÔÇŁ, a mai spus pur─âtorul de cuv├ónt Uber.

Vicepreședintele UBER: Până în ianuarie, vom introduce în București UberGREEN, serviciu de mașini 100% electrice

╚śoferii bucure╚Öteni sus╚Ťin alternativele la ma╚Öina personal─â

Potrivit datelor unui sondaj realizat de UBER ├«n Bucure╚Öti, lipsa locurilor de parcare este pe locul al doilea ├«n topul problemelor privind circula╚Ťia ma╚Öinilor ├«n Bucure╚Öti, dup─â aglomera╚Ťie ╚Öi urmat─â de starea proast─â a str─âzilor. O alt─â problem─â semnalat─â de peste 80 de responden╚Ťi sunt persoanele care percep taxa de parcare ├«n mod abuziv.

De departe, zona cea mai problematic─â este centrul ora╚Öului, conform a 78,4% dintre responden╚Ťi, urmat─â ├«n top de zonele reziden╚Ťiale ╚Öi de cele de birouri.

├Äntreba╚Ťi ce fac atunci c├ónd ╚Ötiu c─â trebuie s─â mearg─â ├«ntr-o zon─â cu pu╚Ťine locuri, 52% dintre responden╚Ťi au spus c─â aleg s─â mearg─â cu transportul ├«n comun sau cu serviciile ca UBER, care ofer─â o alternativ─â la ma╚Öina personal─â.┬áLa capitolul solu╚Ťii,┬ácei mai multi responden╚Ťi sus╚Ťin investi╚Ťiile ├«n infrastructur─â (82% dintre responden╚Ťi), urmate de ├«ncurajarea alternativelor la ma╚Öina personal─â ÔÇô transport ├«n comun, piste pentru biciclete, servicii ca UBER (60% dintre responden╚Ťi).

Comentarii

comentarii