Ce poți face la Salonul Bicicletei 2018

in EcoLIFESTYLE, Transport 9 March 2018 43 Views

Pasionații de ciclism pot testa, începând de astăzi, peste 1.000 de biciclete la Salonul Bicicletei 2018, cea mai mare expoziție dedicată acestora,care se desfășoară în perioada 9-11 martie, la Romexpo.

Față de ediția precedentă avem mai mult spațiu, mai mulți expozanți,o zonă de teste foarte mare, biciclete electrice foarte performante și multe alte surpize pentru zona de copii. Pe lângă acestea avem o zona de handmade și suveniruri, toate legate de bicicletă, accesorii pentru doamnele și domnișoarele care vin la Salonul Bicicletei”, a declarat Valentin Ionescu, director executiv, Asociația a Producătorilor și Importatorilor de Biciclete (AsPIC).

Testează în premieră noile modele de biciclete la Salonul Bicicletei 2018

Potrivit acestuia, în zona de teste, fiecare expozant are propriile biciclete, în special biciclete electrice, pe care cei interesați le pot testa pe un circuit interior, în condiții de siguranță.

Obiectivul nostru este acela ca orice amator pasionat de biciclete să poată veni într-un singur loc și să poată vedea toate modelele, toate mărcile, să le poată compara atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al prețului, și să le poată testa”, a mai spus reprezentantul AsPIC.

Accesul copiilor la Salonul Bicicletei 2018 este gratuit, iar pentru cei mici organizatorii au pregătit premii cadou, rampe și un circuit pentru carturi cu pedale.

Bicicletele expuse nu pot fi cumpărate, însă modelul dorit poate fi comandat și livrat la domiciliu.

Standul I’Velo Urban te așteaptă cu surpize la Salonul Bicicletei 2018

I’Velo Urban, primul serviciu automatizat de bike-sharing din București, va avea anul acesta propriul stand la expoziția națională Salonul Bicicletei 2018. Pasionații de biciclete sunt așteptați cu oferte speciale.

I’Velo Urban este un proiect al Asociației Green Revolution, dezvoltat împreună cu partenerii Raiffeisen Bank și Kaufland România. Rețeaua de stații automatizate, prin intermediul căreia pot fi închiriate bicicletele  I’Velo Urban, este prezentă în București și deservește  atât zonele centrale foarte aglomerate, cât și  pe cele din proximitatea centrelor de afaceri din  nordul capitalei. Rețeaua este amplasată în vecinătatea pistelor de biciclete și este complementară mijloacelor de transport în comun.

Comentarii

comentarii