Ce po╚Ťi face la Salonul Bicicletei 2018

in EcoLIFESTYLE, Transport 9 March 201841 Views

Pasiona╚Ťii de ciclism pot testa, ├«ncep├ónd de ast─âzi, peste 1.000 de biciclete la Salonul Bicicletei 2018, cea mai mare expozi╚Ťie dedicat─â acestora,care se desf─â╚Öoar─â ├«n perioada 9-11 martie, la Romexpo.

Fa╚Ť─â de edi╚Ťia precedent─â avem mai mult spa╚Ťiu, mai mul╚Ťi expozan╚Ťi,o zon─â de teste foarte mare, biciclete electrice foarte performante ╚Öi multe alte surpize pentru zona de copii. Pe l├óng─â acestea avem o zona de handmade ╚Öi suveniruri, toate legate de biciclet─â, accesorii pentru doamnele ╚Öi domni╚Öoarele care vin la Salonul BicicleteiÔÇŁ, a declarat Valentin Ionescu, director executiv,┬áAsocia╚Ťia a Produc─âtorilor ╚Öi Importatorilor de Biciclete (AsPIC).

Testează în premieră noile modele de biciclete la Salonul Bicicletei 2018

Potrivit acestuia, ├«n zona de teste, fiecare expozant are propriile biciclete, ├«n special biciclete electrice, pe care cei interesa╚Ťi le pot testa pe un circuit interior, ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â.

Obiectivul nostru este acela ca orice amator pasionat de biciclete s─â poat─â veni ├«ntr-un singur loc ╚Öi s─â poat─â vedea toate modelele, toate m─ârcile, s─â le poat─â compara at├ót din punct de vedere estetic, c├ót ╚Öi din punct de vedere al pre╚Ťului, ╚Öi s─â le poat─â testaÔÇŁ, a mai spus reprezentantul AsPIC.

Accesul copiilor la Salonul Bicicletei 2018 este gratuit, iar pentru cei mici organizatorii au pregătit premii cadou, rampe și un circuit pentru carturi cu pedale.

Bicicletele expuse nu pot fi cumpărate, însă modelul dorit poate fi comandat și livrat la domiciliu.

Standul IÔÇÖVelo Urban te a╚Öteapt─â cu surpize la Salonul Bicicletei 2018

IÔÇÖVelo Urban,┬áprimul serviciu automatizat de bike-sharing din Bucure╚Öti, va avea anul acesta propriul stand la expozi╚Ťia na╚Ťional─â Salonul Bicicletei 2018. Pasiona╚Ťii de biciclete sunt a╚Ötepta╚Ťi cu oferte speciale.

IÔÇÖVelo Urban este un proiect al Asocia╚Ťiei Green Revolution, dezvoltat ├«mpreun─â cu┬ápartenerii Raiffeisen Bank ╚Öi Kaufland Rom├ónia.┬áRe╚Ťeaua de sta╚Ťii automatizate, prin intermediul c─âreia pot fi ├«nchiriate bicicletele┬á┬áIÔÇÖVelo Urban, este prezent─â ├«n Bucure╚Öti ╚Öi deserve╚Öte┬á at├ót zonele centrale foarte aglomerate, c├ót ╚Öi┬á pe cele din proximitatea centrelor de afaceri din┬á nordul capitalei. Re╚Ťeaua este amplasat─â ├«n vecin─âtatea pistelor de biciclete ╚Öi este complementar─â mijloacelor de transport ├«n comun.

Comentarii

comentarii