Centrul ”I’Velo” din Iasi s-a redeschis astazi

in Transport 13 April 2011 104 Views

Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi au lansat astazi editia 2011 a programului de inchiriat gratuit biciclete ,,I’Velo Iasi”.

,,Colaborarea noastra a debutat anul trecut, bike-sharing-ul bucurandu-se de un real succes. Miile de cetateni de toate varstele care au inchiriat biciclete in doar cateva luni ne incurajeaza sa credem ca I’Velo va fi o parte importanta a unei noi culturi urbane revolutionare: cultura utilizarii mijloacelor verzi de transport’’, a declarat Gheorghe Nichita, Primar al Municipiului Iasi.

,,I’Velo Iasi” se desfasoara in parteneriat cu Primaria Iasi, iar cele 135 de biciclete ce sunt puse la dispozitie prin acest program vor putea fi inchiriate de doritori din zona Rapa Galbena.
Actualul sezon va fi deschis din martie pana in noiembrie 2011, in fiecare zi a saptamanii si week-endului, intre 10.00 – 20.00.

Bike-sharing gratuit

Bicicletele vor putea fi folosite gratuit, pe baza unui act de identitate si pe durata a doua ore.

,,Raiffeisen Bank sustine imbunatatirea calitatii vietii si de aceea am hotarat sa promovam bicicleta ca mijloc de transport alternativ si ca parte importanta a unei vieti sanatoase. Ii incurajam pe toti cetatenii si studentii din centrele universitare Bucuresti, Iasi, Brasov si Cluj sa incerce acest mijloc de transport nepoluant, sanatos si distractiv”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank Romania. 

“I’Velo”, cel mai important program de bike-sharing gratuit din Romania, se afla sub patronajul Ministerului Mediului si Padurilor si se desfasoara in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi si Constanta. Prin intermediul programului, sunt puse la dispozitia doritorilor 1.100 de biciclete: 600 in Bucuresti, 100 in Brasov, 135 in Cluj-Napoca, 135 in Iasi si 135 in Constanta.

Raluca Petrescu

Cititi si:

S-a deschis centrul de bike-sharing ”I’Velo” din Constanta

Update: In prima zi de la deschidere, 170 de utilizatori de biciclete ”I’Velo” si 85 de inchirieri pentru ”StudentObike” in Cluj-Napoca

Inchiriaza gratuit o bicicleta I’Velo si hai in parc! Centrele de bike-sharing s-au redeschis VEZI VIDEO
 

Comentarii

comentarii