CEZ România lansează oferta de energie verde pentru clienți casnici, dar și companii

in Business, Companii, Energie 14 August 2019 249 Views

Cel mai mare furnizor de energie din sud-vestul Romaniei, CEZ Vânzare, lansează o ofertă națională de energie 100% regenerabilă, destinată atât clienților casnici, cât și companiilor.

Energia provine integral din cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, deținut de Grupul CEZ în Dobrogea, cu o putere totală instalată de 600 MW.

CEZ Verde va fi  lansat maine, 15 august, cu o oferta speciala: primii 100 de clienti care contracteaza online produsul CEZ Verde primesc gratuit energia in prima luna de contract.

“Produsul CEZ Verde se adreseaza «generatiei verzi», care actioneaza responsabil in activitatea de zi cu zi, alege solutiile eficiente energetic, prefera alternativele mai putin poluante, recicleaza si ii incurajeaza pe cei din jur sa se implice in protejarea planetei. Totodata, CEZ Verde raspunde nevoilor business-urilor sustenabile, cu actiuni si proiecte de responsabilitate sociala pro mediu, care isi contorizeaza si reduc impactul asupra mediului”, a declarat Cornelia Szabo, Presedintele Directoratului CEZ Vanzare.

Grupul CEZ a derulat în România în luna mai un studiu, intitulat „Perceptia romanilor despre un viitor «verde». Conform studiului, peste jumătate dintre respondenti (62,72%) incearca sa aiba un impact pozitiv asupra mediului prin actiunile lor de zi cu zi.

Dintre romanii care sunt responsabili fata de mediu, 7 din 10 au grija sa nu arunce gunoaie in spatii nepermise, 6 din 10 recicleaza selectiv gunoiul, iar peste 2 din 10 incearca sa reduca consumul de apa si energie.

De asemenea, potrivit unui studiu de segmentare desfasurat de agentia Reveal Marketing Research pentru Grupul CEZ in Romania, 75% dintre respondentii persoane juridice, respectiv 59% dintre persoanele fizice, asociaza energia verde cu un produs oferit de furnizorii de energie electrica, 28% din totalul de companii utilizeaza deja energie verde, energia verde avand un scor general de atractivitate de 72% la persoane juridice si 74% la persoanele fizice.

Compania prezentat și câteva dintre beneficiile ofertei sale de energie verde, astfel:

Beneficiile CEZ Verde pentru clientii casnici:

  • Energia electrica furnizata in perioada derularii prezentului contract provine din surse regenerabile de energie;
  • Pretul energiei electrice active este valabil si aplicabil raportului contractual pe o perioada de 12 luni de la data intrarii in vigoare a contractului;
  • Termen de plata/ scadenta – 15 zile de la data emiterii facturii, plus 30 de zile perioada de gratie.

Beneficiile CEZ Verde pentru clientii non-casnici:

  • Energia electrica furnizata in perioada derularii prezentului contract provine din surse regenerabile de energie;
  • Trecerea la Verde va avea un impact pozitiv asupra rezultatelor obtinute in termeni de CSR, rapoarte de sustenabilitate si certificari in domeniul sustenabilitatii;
  • Pretul energiei electrice verzi valabil timp de 12 luni;
  • Dezechilibre incluse in pret;
  • Suport pentru utilizarea CEZ Verde in campaniile de marketing ale partenerului “Verde”.


Comentarii

comentarii