Colectare gratuita de deseuri electronice si electrocasnice la Deva

in Business 5 October 2007 202 Views

Primaria municipiului Deva, impreuna cu firma locala de salubritate, a organizt, sambata, o campanie de strangere gratuita a deseurilor electronice si electrocasnice. Singura conditie in aceasta campanie a fost ca oamenii sa respecte punctele de colectare stabilite de autoritati.

"Unii locuitori ai orasului nu stiu inca faptul ca frigiderele, televizoarele, aragazurile, casetofoanele, resourile, calculatoarele defecte, monitoarele, tastaturile si alte obiecte electronice sau de uz electrocasnic nu mai pot fi aruncate la containerele de gunoi. Ele nu mai intra in categoria deseurilor menajere si nu mai pot fi ridicate de masinile speciale de colectat gunoiul", a declarat, vineri, directorul societatii locale de salubritate, Carmen Ailenei.

Locuitorii care doresc sa scape de electronicele si electrocasnicele defecte vor trebui sa le scoata in strada, pe doua trasee stabilite si anuntate de autoritati, astfel incat muncitorii de la firma de salubritate sa poata incarca aceste obiecte in masinile de transport. Toate obiectele vor fi duse apoi la centrul de colectare a deseurilor electrocasnice care functioneaza, de anul trecut, in spatiul unui fost punct termic din oras.

Campania de colectare a deseurilor se va desfasura intre orele 8.00 si 16.00, pe traseele Piata Unirii – Bulevardul 1 Decembrie – Piata Victoriei – str. M. Eminescu – Aleea Streiului – Bulevardul Balcescu – Bulevardul 22 Decembrie – Piata Victoriei si Piata Unirii – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul Decebal – str. Horia – Calea Zarandului – Bulevardul M. Kogalniceanu – Bulevardul Decebal – Str. Duiliu Zamfirescu – str. Marasti – Aleea Motilor – Bulevardul N. Balcescu – str. Endre – str. C. A. Rosetti – Bulevardul 22 Decembrie.

Foto: soaphia.com

Comentarii

comentarii