Politica de mediu si conformare în Romania 2017

in Legislatie 28 February 2017 147 Views

Govnet Conferences v─â invit─â la cea de-a┬á doua edi╚Ťie a conferin╚Ťei na╚Ťionale Conformare ╚Öi Politici de Mediu ├«n Rom├ónia 2017, care va avea loc pe 15 Martie, la Hotel InterContinental, Bucure╚Öti.

Politici de mediu

Conferin╚Ťa prezint─â o abordare local─â a aspectelor legate de respectarea legisla╚Ťiei de mediu fiind o surs─â de informa╚Ťii actuale, abord─âri practice ╚Öi know-how, axate pe provoc─ârile ╚Öi solu╚Ťiile propuse la aspecte de conformare ├«n politicile de protec╚Ťie a mediului ╚Öi de gestionare a de╚Öeurilor.

Reprezentan╚Ťii autorit─â╚Ťilor de reglementare ╚Öi control, al─âturi de exper╚Ťi ├«n problematica de mediu, speciali╚Öti ╚Öi consultan╚Ťi din zona privat─â, vor fi invita╚Ťi s─â participe la dezbateri legate de respectarea legilor, reglement─ârilor, standardelor ╚Öi a altor cerin╚Ťe de dreptul mediului, care ├«n ultimii ani au ├«nregistrat o cre╚Ötere semnificativ─â la nivel de norme imperative.

Din punct de vedere opera╚Ťional vom atinge subiectul conform─ârii de mediu din perspectiva tehnic─â ╚Öi financiar─â, abordarea incidentelor de mediu ╚Öi a litigiilor ├«n cadrul unor prezent─âri sus╚Ťinute de companii din sectorul privat.

Pentru detalii referitoare la agenda evenimentului ╚Öi ├«nregistrare v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi pagina oficial─â a evenimentului.

Comentarii

comentarii