Școală renovată, eficientă energetic, pentru copiii din Galați

in Business 10 November 2014 895 Views

Peste 200 de elevi vor avea o școală complet reabilitată și eficientizată energetic, datorită GDF SUEZ Energy România, primăriei comunei Băleni și asociației Habitat for Humanity România, care au sprijinit financiar această acțiune în cadrul proiectului “O școală nouă, un viitor mai bun”.

Şcoala din Bălani, județul Galați, nu a mai fost renovata de 25 de ani

Şcoala din Bălani, județul Galați, nu a mai fost renovata de 25 de ani

“Şcoala este a doua casă pentru copiii noștri. Este locul în care se încarcă cu speranțe, visuri și planuri pentru viitor. Suntem bucuroși că împreună cu partenerii noștri, GDF SUEZ Energy România și Primăria comunei Băleni, am reușit să le oferim celor peste 200 de copii o școală curată, la standarde europene, în care să învețe cu drag”, a declarat Mario DeMezzo, director național Habitat for Humanity România.

Şcoala oferă acum condiții la standarde europene pentru cei 214 elevi și 10 profesori din comunitate. Cu sprijinul financiar al GDF SUEZ Energy România și al Primăriei comunei Băleni, Habitat for Humanity România a realizat izolația exterioară și interioară, precum și o serie de lucrări cum ar fi: înlocuirea tâmplăriei, montarea de parchet, gresie și faianță, schimbarea instalației electrice și sanitare și înlocuirea centralei termice.

Ne bucurăm că putem reda copiilor, cadrelor didactice din Băleni, și implicit întregii comunități, o școală nouă, primitoare, care asigură condițiile propice derulării unui act educațional de calitate”, a subliniat Eric Ştab, CEO GDF SUEZ Energy România.

Habitat for Humanity România este una dintre cele mai importante organizații din România, în domeniul locuirii sociale. Viziunea sa este o lume în care toți oamenii au posibilitatea să locuiască decent. Din 1996 construiește, reabilitează, oferă consultanță, suport tehnic și derulează programe de eficiență energetică și de prevenție și răspuns la dezastre pentru grupuri vulnerabile.

Comentarii

comentarii