Cum să construiești o mini-bicicletă? Înveți la BikeFest 2017

in EcoLIFESTYLE 31 August 2017 236 Views

Ateliere de DIY prin care să înveți cum să-ți construiești o mini-bicicletă, jocurile copilăriei, concurs de Kendama și picturi pe față sunt doar câteva dintre activitățile pe care copii de toate vârstele le pot face la ediția BikeFest din acest an. Micii bicicliști, dar și cei care nu au învățat încă să pedaleze, sunt așteptați alături de părinți, sâmbătă și duminică (2-3 august), la BikeFest, în Parcul Izvor, într-o zonă care le este special dedicată.   

bikefest

 

Atelierul reCreativ este cel în care cei mici învață cum să-și confecționeze biciclete pe măsura lor. Acesta va începe sâmbătă, de la ora 10:30 și se va încheia la 12:30. Activitatea este dedicată copiilor cu vârste între 3 și 10 ani.

În plus, tot sâmbătă, copiii pasionați de competițiile pe bicicletă pot să participe la întrecerea dedicată lor – Kids Race, în zona cortului Sprint Sport. Înscrierile se vor face în aceeași zi, între orele 9:00-15:00.  În cadrul competiției, se vor întrece două categorii de participanți: copii cu vârste între 5-7 ani și cei cu vârste între 8-10 ani.

De asemenea, echipajul navei spațiale Green Bee, format din căpitanul Raxo și secundul Noni, va fi prezent atât sâmbătă, cât și duminică in intervalul orar 16:00 – 18:00,  în parcul Tineretului pentru a face cunoștință cu cei mici. Ei vor putea să afle cum fie mai prietenoși cu mediul în care trăiesc chiar de la cei care îi învață pe copii noțiuni despre ecologie de fiecare dată când naveta spațială Green Bee pleacă în misiune.

Altă serie de activități pe care copiii de toate vârstele le pot avea în cadrul BikeFest sunt puzzele-urile Animaterra, puse la dispoziție de Kaufland. Experiența va fi completată și de desene pe față, oferite în același loc. Toate acestea se vor desfășura în cadrul Kaufland Playground Area, unde Noriel îi așteaptă pe copii cu jucării.

Mai multe detalii puteți afla pe http://bikefestromania.ro/

Citește și: Relaxare la BikeFest 2017: ce au pregătit organizatorii

Plastic Free Lifestyle vine la Bike Fest

Comentarii

comentarii