Cum transformi becurile arse în bilete la muzeu

in CSR, EcoLIFESTYLE, Poluare 12 October 2020 208 Views

De Ziua Interna╚Ťional─â a De╚Öeurilor Electrice, s─ârb─âtorit─â pe 14 octombrie, Asocia╚Ťia Recolamp ├«╚Ťi ofer─â acces gratuit la MARe (Muzeul de Art─â Recent─â), dac─â aduci dou─â becuri arse.

Reciclarea de╚Öeurilor din echipamente de iluminat e misiunea Recolamp de 13 ani ├«ncoace. ├Än perioada 14 ÔÇô 18 octombrie, acest obicei s─ân─âtos ╚Öi pentru noi, ╚Öi pentru mediu, e r─âspl─âtit cu gratuitate la MARe. Vizitatorii vor putea l─âsa becurile arse ├«n una dintre cele dou─â zone de colectare Col╚ŤVerde special amenajate ├«n muzeu.

ÔÇ×Procesul de colectare a de╚Öeurilor din echipamente de iluminat a fost ├«ncetinit ├«n contextul pandemiei mondiale, ├«n special din cauza accesului limitat la punctele de colectare, dar ╚Öi din cauza atitudinii oamenilor, care au fost pu╚Öi ├«n fa╚Ťa unei noi lumi, cu noi griji ╚Öi preocup─âri. Pentru a sus╚Ťine un comportament responsabil ╚Öi a contribui la un viitor mai verde ╚Öi mai s─ân─âtos, Recolamp a dezvoltat al─âturi de partenerii s─âi o serie de activit─â╚Ťi care s─â genereze valoare ad─âugat─â ╚Öi s─â ├«ncurajeze oamenii s─â recicleze. Astfel, marc─âm Ziua Interna╚Ťional─â a De╚Öeurilor Electrice cu o ac╚Ťiune ├«n parteneriat cu Muzeul de Art─â Recent─â: ├«mpreun─â, transform─âm becurile arse ├«n acces la art─â. ├Äntre 14 ╚Öi 18 octombrie, cu doar 2 becuri arse, ai acces la 150 opere de art─â ╚Öi ├«╚Ťi aduci contribu╚Ťia la mediul ├«nconjur─âtor. Ne vedem la muzeu?ÔÇŁ, a declarat Anca Lupusavei, director de marketing al Recolamp.

Reciclarea de╚Öeurilor din echipamente de iluminat trebuie s─â devin─â un obicei pentru noi to╚Ťi. Cei care ├«╚Öi doresc s─â continue acest demers ├«n orice zi, nu doar de Ziua Interna╚Ťional─â a De╚Öeurilor Electrice, pot desc─ârca aplica╚Ťia Col╚ŤVerde, unde vor g─âsi harta punctelor de colectare cu cele mai apropiate centre comerciale, retail, magazine electrice sau magazine de bricolaj unde pot aduce becurile arse pentru reciclare. M─âsurile de protec╚Ťie, siguran╚Ť─â ╚Öi igien─â sunt riguroase ├«n toate punctele de colectare deschise. Aplica╚Ťia poate fi desc─ârcat─â din App Store ╚Öi Google Play.

La nivel na╚Ťional, Asocia╚Ťia Recolamp a dezvoltat ├«n decursul anilor peste 2,500 de puncte de colectare selectiv─â destinate utilizatorilor casnici.

Comentarii

comentarii