Un jurnalist italian, expert în schimbări climatice, vine în România. Cum puteți participa la dezbatere

in Poluare 108 Views

În data de 26 iunie 2017, Daniele Pernigotti va discuta cu publicul bucureștean despre realitatea și impactul schimbărilor climatice. Întâlnirea va avea loc la ora 19, la Seneca Anticafe. Tot atunci, specialistul italian va lansa ediția în limba română a cărții sale de mediu, „Cu apa până la gât”.

daniele pernigotti mediu schimbări climatice

Daniele Pernigotti este specialist în științe de mediu și are o experiență de peste 10 ani în jurnalismul de profil și de 17 ani în consultanța de mediu. A scris numeroase cărți și articole pe tema schimbărilor climatice și a fost prezent ca jurnalist de specialitate la cele mai recente ediții ale COP (Conferințele anuale ale Națiunilor Unite pe tema schimbărilor climatice).

Prin intermediul site-ului și a activității sale publicistice, Pernigotti încearcă să aducă în atenția publică subiecte legate de protejarea mediului, explicând totodată pe înțelesul tuturor deciziile luate de autorități.

Să scrii despre schimbări climatice nu este ușor. Să explorezi prin jungla aspectelor științifice, a considerațiilor tehnice, a conexiunilor politice și a mulțimii de detalii importante necesită o bază solidă și o curiozitate profundă, constantă. Dar este necesar.

Cum se va desfășura dezbaterea despre schimbări climatice

Începând cu ora 19, Daniele Pernigotti va lansa ediția în limba română a cărții sale de mediu, „Cu apa până la gât”. Cu această ocazie, va vorbi despre aspectele științifice ale schimbărilor climatice și despre implicațiile politice și sociale. Apoi, va răspunde întrebărilor venite din partea publicului.

daniele pernigotti mediu schimbări climatice

Evenimentul se va desfășura între orele 19 și 20.30. Cei interesați se pot înscrie la adresa: irina.vasilescu@asociatiasnk.ro. Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Comentarii

comentarii