Deschiderea sezonului de agrement pe Herastrau

in Apa 30 March 2012 141 Views

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), va deschide duminica, 1 aprilie, sezonul de agrement pe Lacul Herastrau, a anuntat, vineri, institutia.

Cele cinci ambarcatiuni – Bucur, Baneasa, Otopeni, Dambovita si Aurora – cu o capacitate totala de 430 de locuri vor fi disponibile la Debarcaderul Central.

“Ne dorim sa oferim tuturor bucurestenilor, care vor fi prezenti in parc incepand de duminica, conditii cat mai sigure si confortabile pentru plimbarile cu vaporasele pe Lacul Herastrau. Vom mentine pretul biletelor la nivelul celor din anii trecuti, astfel incat tot mai multi vizitatori sa isi permita sa vina impreun─â cu familia in aceste zone de agrement”, a declarat Radu Popa, director general ALPAB.

In prima zi accesul pentru plimbari cu vaporasele va fi gratuit, iar incepand de luni, 2 aprilie, tarifele vor fi de 5 lei pentru adulti, respectiv 2 lei pentru copii si pensionari. Programul la va fi zilnic de la ora 10.00-18.00.

Bucur, cea mai moderna nava de pe Herastrau

Disponibila din 2011 pentru agrementul la Lacul Herastrau, nava Bucur are o capacitate de 50 locuri si atinge o viteza de croaziera de 16 km/h. Pentru confortul pasagerilor sunt disponibile doua grupuri sanitare (unul special amenajat pentru persoanele cu mobilitate redusa) si o instalatie de climatizare care deserveste salonul si timoneria. De asemenea, nava este prevazuta cu o instalatie audio video si una de supraveghere video a navei.

Propulsia catamaranului este asigurata de doua motoare diesel, de tip inbord, cu linie de axe, cu puterea de minim 65 CP fiecare. Lungime acesteia este de 17,30 m, iar latimea de 5,60 m.

Citeste:

Catamaranul Bucur, noua nava de agrement de pe Lacul Herastrau

Nava de tip catamaran, lansata la apa de ALPAB, pentru agrement pe Lacul Herastrau

Comentarii

comentarii