O parte din donațiile pentru nunta regală au mers la un ONG pentru mediu

in EcoLIFESTYLE 25 May 2018 34 Views

Prințul Harry și Meghan Markle le-au cerut invitaților care au participat la nunta lor și care doreau să le facă un cadou, să doneze bani către șapte mici ONG-uri. Una dintre organizații luptă împotriva poluării cu plastic și pentru conservarea vieții marine.

O parte din donațiile pentru nunta regală au mers la un ONG pentru mediu

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle a bucurat pe toată lumea, în special pe membrii a șapte organizații și pe beneficiarii lor. Cei doi au rugat persoanele care vor să celebreze nunta lor să facă donații către ONG-uri pe care le-au ales personal, în funcție de valorile comune și de cauzele pe care vor să le susțină, în loc de a trimite cadouri.

„Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt incredibil de recunoscători pentru bunăvoinţa care le-a fost demonstrată de la anunţarea logodnei lor şi îşi doresc să beneficieze cât mai mulţi oameni de această generozitate de spirit. Cuplul cere ca oricine vrea să marcheze ocazia să se gândească să facă o donaţie pentru o organizaţie caritabilă, în loc să trimită un cadou de nuntă”, arată un anunţ publicat de Familia Regală britanică.

Mare parte dintre beneficiarii donațiilor sunt organizații mici, care se bucură deja de o mai mare vizibilitate și sprijin, grație deciziei celor doi.

Printre cele șapte organizații se află și Surfers Against Sewage, un ONG care luptă împotriva poluării cu plastic și pentru conservarea vieții marine.

Green Report Shop Produse ECO

„Surfers Against Sewage are onoarea de a fi printre asociațiile alese pentru a beneficia de donațiile care sărbătoresc nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markel. Munca noastră ca organizație națională care protejează conservarea vieții marine implică zeci de mii de voluntari anual pentru a proteja plajele. Ne concentrăm momentan pe rezolvarea problemei poluării cu plastic și acest sprijin ne va ajuta să ajungem mai aproape de viziunea noastră de a avea litoral fără plastic”, a spus Hugo Tagholm, directorul Surfers Against Sewage.

ONG-ul a anunțat că va folosi donațiile primite pentru a instrui și a dota cu echipamente mai mulți lideri și voluntari regionali, mesajul lor ajungând astfel la mii de elevi prin programul Plastic Free Schools. Iar prin inițiativa Plastic Free Communities, oamenii, comunitățile și afacerile vor primi informații pentru a duce o viață fără plastic.

Celelalte organizaţiile alese de cuplu sunt CHIVA (Children’s HIV Association), Crisis (dedicată persoanelor fără adăpost), Myna Mahila Foundation (pentru emanciparea femeilor din Mumbai), Scotty’s Little Soldiers (dedicată copiilor care şi-au pierdut un părinte care a servit Forţele Armate britanice), StreetGames (care utilizează sportul pentru a schimba vieţi în comunităţi din Regatul Unit) şi The Wilderness Foundation UK (dedicate descoperirii naturii).

 

Despre autor: Oana Racheleanu

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Pe ei îi caută Oana Racheleanu, despre ei îi place să scrie.

Comentarii

comentarii