DoneGood, baza de date online a brandurilor etice și prietenoase cu mediul

in EcoLIFESTYLE 27 March 2018 148 Views

DoneGood este o baz─â de date online a companiilor care sunt dedicate cauzelor sociale ╚Öi sunt responsabile fa╚Ť─â de mediu.

donegood branduri etice

DoneGood ofer─â mii de produse, cum ar fi ├«mbr─âc─âminte, ├«nc─âl╚Ť─âminte, juc─ârii, decora╚Ťiuni interioare ╚Öi alte obiecte, produse de 300 de companii care fac eforturi s─â schimbe lumea ├«n bine. Unele dintre branduri sunt vegane, organice, f─âr─â organisme modificate genetic, f─âr─â toxine, de╚Ťinute de femei sau de minorit─â╚Ťi, sau ofer─â o parte din profituri c─âtre cauze caritabile.

Proiectul DoneGood a fost g├óndit de Cullen Schwarz ╚Öi Scott Jacobsen. Schwarz a lucrat ca organizator pentru United Students Against Sweatshops, unde a ├«n╚Ťeles puterea pe care consumatorii o pot avea pentru a influen╚Ťa ├«n mod pozitiv produc─âtorii s─â-╚Öi schimbe practicile de afaceri.

ÔÇ×├Än ziua ├«n care toate companiile vor func╚Ťiona ├«n modul ├«n care o fac cele 250+ branduri cu impact social cu care suntem parteneri, tratate ca Acordul de la Paris nu vor mai conta la fel de mult. Va trece o vreme p├ón─â vor func╚Ťiona a╚Öa toate companiile, ╚Ötim asta. Dar lucrurile se schimb─â rapid! ╚śi consumatorii sunt cei cu puterea de a face companiile s─â se schimbe mai rapid.ÔÇŁ

Echipa DoneGood studiaz─â fiecare companie ├«nainte de a o include ├«n baza de date, lu├ónd ├«n considerare opinii de la exper╚Ťi ╚Öi p─ârerile consumatorilor.

Green Report Shop Produse ECO

DoneGood este disponibil online, ca aplica╚Ťie de mobil sau ca extensie pentru browserul web Chrome.

Despre autor: Ana Moca-Grama

Ana Moca-Grama este din Bra╚Öov ╚Öi a terminat Facultatea de Jurnalism ╚Öi ╚śtiin╚Ťele Comunic─ârii. Scrie, face fotografii pe film ╚Öi viseaz─â la o lume ├«n care omul ├«╚Öi re├«ntoarce sufletul c─âtre natur─â.

Comentarii

comentarii