E.ON Green Home, energie electrică 100% din surse regenerabile pentru clienții casnici

in Business, EcoLIFESTYLE, Energie 29 May 2020 179 Views

Începând cu această săptămână, clienții casnici pot opta pentru E.ON Green Home, un produs care constă în energie electrică provenind în totalitate din surse regenerabile: eoliană, solară și hidro.

„Acest demers al E.ON, la care sunt invitați să adere clienții, își propune să contribuie la un viitor mai verde, prin conștientizarea importanței utilizării energiei din surse regenerabile ca soluție pentru reducerea poluării și îmbunătățirea calității vieții oamenilor”, transmite compania.

Semnarea contractului online se face în trei pași, iar clienții au nevoie de cea mai recentă factură de electricitate de la furnizorul actual, o copie a cărții de identitate și o copie a documentului de proprietate.

Un alt avantaj al acestui produs este activarea automată a facturii electronice. Pe lângă plata rapidă și ușoară a contravalorii acesteia, factura electronică are un impact pozitiv și direct în crearea unui viitor nelimitat de verde prin reducerea consumului de hârtie.

„Fiecare dintre noi ne manifestăm într-un fel sau altul îngrijorarea privind efectele activității umane asupra mediului înconjurător. Tocmai de aceea este important să găsim soluții sustenabile precum E.ON Green Home, care să dea dreptul generațiilor actuale și celor viitoare să se bucure de natură și de un mediu prietenos. Lansarea acestui produs contribuie la atingerea obiectivului asumat de E.ON de reducere a amprentei de carbon“, spune Claudia Griech, directorul general adjunct al E.ON Energie România.

O dată cu lansarea acestui produs, compania a anunțat și reducerea de 50% la prima factură, ofertă valabilă până la data de 31.07.2020.

Potrivit E.ON, alegând un abonament de electricitate din 100% surse regenerabile, un consumator își reduce anual amprenta de CO2 datorată consumului de electricitate, cu aproximativ 377 kg – aproximativ cât dioxid de carbon absorb într-un an 18 copaci maturi.

Despre autor: Oana Racheleanu

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Pe ei îi caută Oana Racheleanu, despre ei îi place să scrie.

Comentarii

comentarii