Ecomaster: 10 pentru performanta

in Uncategorized 22 August 2007 368 Views

text de Ecaterina Procopov

Modernizarea statiei de epurare de la Petromidia si conformarea cu cele mai bune practici europene de mediu in managementul deseurilor periculoase la Vega Ploiesti sunt doar doua dintre realizarile Ecomaster in 2006. Rezultatele nu au intarziat sa apara.

Membra a grupului Rompetrol, Ecomaster este una dintre cele mai importante companii de pe piata romaneasca a serviciilor de ecologie industriala care ofera solutii integrate privind protectia mediului: managementul si tratarea deseurilor periculoase, remedierea siturilor contaminate, modernizarea si exploatarea statiilor de epurare si consultanta de mediu. Agentia Regionala de Protectie a Mediului Pitesti a emis autorizatia integrata de mediu, care stabileste desfasurarea activitatii companiei in conformitate cu cele mai bune tehnici in domeniu, la nivelul standardelor europene. "Aceasta autorizatie este o confirmare a preocuparilor noastre active de a arata clientilor ca, pe langa capacitatea de a oferi consultanta despre modul in care pot rezolva problemele de mediu, suntem in masura sa si rezolvam aceste probleme cu un inalt grad de profesionalism", ne spune Radu Merza, directorul general Ecomaster.

Modernizarea statiei de epurare de la Petromidia, proiect recent finalizat, s-a realizat integral fara intreruperea fluxului de productie.

Pe langa bugetul total alocat pentru modernizarea statiei de epurare, care a fost de 6,3 milioane de euro, compania se poate lauda si cu obtinerea unei eficiente de indepartare a poluantilor de pana la 96%, performanta unica in Romania ,daca se ia in considerare complexitatea proceselor derulate de generatorii de ape uzate. Pe viitor, Ecomaster si-a propus sa devina, din punctul de vedere al cifrei de afaceri, cea mai mare companie de profil din Romania.

Comentarii

comentarii