Ecoturismul sau strategiile de valorificare ecologica a resurselor de mediu

in Conferinte 21 May 2013 701 Views

Fundatia Amfiteatru si Academia Romana ÔÇô Centrul de Economia Industriei si Serviciilor organizeaza la Bucuresti,┬á in perioada 21 ÔÇô 23 iunie 2013, Conferinta Internationala “Ecologie, Ecoturismsi Evaluari Integrate de Mediu”.

┬áConferinta aduce in prim plan conceptul de ÔÇťevaluari integrate de mediuÔÇŁ urmarind relatia natura ÔÇô societate ÔÇô economie in vederea identificarii balantei optime pentru o dezvoltare sustenabilain conditiile unui risc de mediu controlabil. Urmare a interpretarii evaluarilor, conferinta propune cateva strategii de valorificare ecologica a resurselor de mediu prin intermediul ecoturismului.

Evenimentul isi propune sa creeze o platforma de comunicare si schimb de experientaintre specialistii din domenii, dar si autoritati publice si reprezentanti ai mediului academic.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate studii si cercetari, dar si exemple de bune practici.

             Informatii suplimentare gasiti pe http://amphitheatreconferences.gm.ro/sau www.turismulresponsabil.ro

┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á PARTENERI:Facultate de Marketing ÔÇô Academia de Studii Economice Bucuresti, Universitatea Crestina ÔÇťDimitrie CantemirÔÇŁ, Universitatea Ecologica Bucuresti,Universitatea ÔÇťPetru AndreiÔÇŁ Iasi, facultatea de Geografie si Geologie – Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Universitatea “Stefan cel Mare”┬á Suceava, Federatia Romana de Turism si Ecologie, Asociatia EST, Agentia de turism ECO ESCAPE.

 PARTENERI MEDIA:  www.green-report.ro,  revista Vacante&Calatorii, revista Infomediu Europa, Greenly Magazine, revista Green Report, Agentia Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism din Romania,  www.CalendarEvenimente.ro, www.Privesc.Eu, www.metropotam.ro.

Comentarii

comentarii