Environ prelungeste campania de colectare a DEEE din Bucuresti pana in septembrie

in Deseuri 9 August 2011 128 Views

Asociatia Environ a decis prelungirea campaniei „Alunga fantomele electronicelor vechi” si in luna septembrie pentru a acoperi fiecare cartier in parte si a facilita debarasarea locuitorilor de electronicele defecte.

Cea de-a doua parte a campaniei fiind demarata pe data de 1 septembrie. Proiectul se deruleaza simultan in toate cele 6 sectoare ale Capitalei si urmareste colectarea selectiva si reciclarea deseurilor electrice, electronice si electrocasnice (DEEE).

Proiectul a fost lansat la nivel national in luna februarie 2011 ca urmare a rezultatelor inregistrate in urma derularii programului pilot in Sectorul 1 al Capitalei. Acesta a fost derulat in luna noiembrie 2010 si a avut ca rezultat colectarea a 8 tone de deseuri electrice si electronice si informarea a peste 100 de asociatii de locatari si 100 de institutii si companii. In februarie 2011, Campania a fost lansata la nivel national in judetul Mures, unde au fost colectate peste 9 tone de deseuri electrice si electronice in cadrul celor patru etape ale campaniei.

Pentru a-i motiva pe cei interesati sa se inscrie in campanie, Environ propune atat companiilor, institutiilor cat si asociatiilor de locatari o competitie cu premii. Castigatorii vor fi desemnati la sfarsitul campaniei strict in fuctie de cantitatea de deseuri predata catre vanatorii de fantome ulterior inrolarii in concurs.

Foto:

Cosmin Zaharia

Citeste:

Peste 450 de tone DEEE colectate de RoRec

Recolamp a colectat cu 35% mai multe surse de lumina arse, in S1

Noua tone de DEEE-uri colectate la Targu Mures in campania „Alunga fantomele electronicelor vechi”

Environ anunta extinderea proiectului EcoRampa

„Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, o noua actiune de colectare a electronicelor in Ilfov

Noua tone de DEEE-uri colectate la Targu Mures in campania „Alunga fantomele electronicelor vechi”

Comentarii

comentarii