Evenimentul Zilei: Mihaela Radulescu renunta la cai-putere pentru mediu

in Transport 18 September 2007 243 Views

Bucurestiul si mediul inconjurator a mai scapat de un factor de poluare. Mic, ce-i drept, dar e un pas inainte. Vedeta de televiziune Mihaela Radulescu si-a cumparat o masina hibrid, cu motor pe benzina si electric, care polueaza "spre deloc", asa cum a precizat ea. Cei de la Toyota, desi nu e primul exemplar de Prius pe care-l vand in Romania, s-au gandit, ca, daca apare si numele unei vedete pe lista conducatorilor de masini ecologice pe care le produc, numarul lor va creste pe strazi. Zis si facut: vedeta i-a ales pe ei, iar ei au ales presa.

O masina albastra "care se asorteaza cu blugii", spre placerea Mihaelei Radulescu, "un pas mic, dar care daca ar fi imitat ar fi foarte bine", si un pret nu tocmai mic: aproximativ 26.000 de euro, pentru varianta full-options. Cu toate acestea, Radulescu spune ca merita, mai ales ca vedetele de la Hollywood conduc Toyota Prius: Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz, Julia Roberts, dar si prietena Mihaelei, Monica Dean (Barladeanu), care a "ajutat-o" sa se indragosteasca de automobilul care nu polueaza.

E un semn bun ca romanii au inceput sa-si dea seama ca nu e atat de important sa te dai jos dintr-o masina cu o caroserie sclipicioasa sub care stau multi cai-putere. Nu neaparat masina pe care o ai transmite un mesaj despre tine, ci tu o faci.

Iar faptul ca te dai jos dintr-o masina care nu polueaza arata ca gandesti in viitor, spre acea calitate la care sper sa ajungem si noi, numita civilizatie", a spus Radulescu. Vedeta nu va renunta insa la Cayenne-ul pe care il are, pastrandu-l "pentru situatii de criza, la care masinuta asta nu va face fata".

Pentru mai multe informatii viziteaza Evenimentul zilei

Comentarii

comentarii