evoMag este primul magazin online din România cu service pentru trotinete electrice

in Business, EcoLIFESTYLE, Transport 15 July 2020 87 Views

Ca urmare a cre╚Öterii v├ónz─ârilor de trotinete electrice ├«n Rom├ónia, dar ╚Öi a cererii clien╚Ťilor pentru servicii de repara╚Ťii, evoMag a investit 15.000 de euro ├«ntr-un service pentru trotinete electrice. Astfel, a devenit primul magazin online din Rom├ónia care ofer─â acest serviciu.

ÔÇ×Am v─âzut o efervescen╚Ť─â ├«n v├ónz─ârile de trotinete electrice ├«nc─â de la ├«nceputul anului trecut, iar ├«n ultimele luni, odat─â cu regulile de distan╚Ťare social─â, interesul pentru aceast─â categorie de produse a fost ╚Öi mai mare. Fiind un mijloc de transport intuitiv, utilizatorii ├«╚Öi pun trotineta ├«n func╚Ťiune imediat ce au achizi╚Ťionat-o, f─âr─â o minim─â documentare ├«n privin╚Ťa utiliz─ârii corecte. Ca o consecin╚Ť─â fireasc─â, ╚Öi num─ârul de defec╚Ťiuni este mare, iar cererea pentru repara╚Ťii rapide este pe m─âsur─âÔÇŁ, a declarat Mihai P─âtra╚Öcu, CEO evoMag, ├«ntr-un comunicat.

├Än service-ul de pe Splaiul Unirii, nr. 257-259, Sector 3, Bucure╚Öti pot fi reparate lunar, ├«n medie, 500 de trotinete, din orice model, de la to╚Ťi produc─âtorii existen╚Ťi pe pia╚Ťa din Rom├ónia. Interven╚Ťia dureaz─â ├«ntre 2 ore ╚Öi 48 de ore, ├«n func╚Ťie de complexitatea problemei, ╚Öi are loc dup─â o programare prealabil─â. Ini╚Ťial are loc o discu╚Ťie cu speciali╚Ötii evoMag ╚Öi, dac─â situa╚Ťia impune, clientul aduce trotineta ├«n service pentru evaluare. Urmeaz─â apoi estimarea duratei ╚Öi costului interven╚Ťiei.

Costul interven╚Ťiilor ├«n service-ul evoMAG dedicat trotinetelor electrice variaz─â ├«ntre 10 lei ╚Öi 150 de lei, ├«n func╚Ťie de durata ╚Öi gradul de complexitate al repara╚Ťiilor. De exemplu, schimbarea camerei sau cauciucului poliuretanic de la trotinet─â electric─â cost─â 39 de lei, o revizie de baz─â a unei trotinete electrice ÔÇô 50 de lei, iar verificarea ini╚Ťial─â ÔÇô 100 de lei.

Cele mai frecvente defec╚Ťiuni

Cele mai frecvente defec╚Ťiuni ale trotinetelor electrice apar, de regul─â, dup─â 3 ÔÇô 6 luni de utilizare, ca urmare a folosirii necorespunz─âtoare a acestora, mai ales, pe fondul lipsei de cuno╚Ötin╚Ťe a utilizatorilor ├«n folosirea acestor tipuri de produse.

ÔÇ×Multe dintre defec╚Ťiunile care ajung ├«n service ar putea fi evitate dac─â utilizatorii ar parcurge manualul de instruc╚Ťiuni ├«nainte s─â foloseasc─â trotinetele achizi╚ŤionateÔÇŁ, transmite evoMag.

Gropile din carosabil, cobor├órea ╚Öi urcarea bordurilor ╚Öi ├«nc─ârcarea deficitar─â a bateriilor trotinetelor cauzeaz─â cele mai multe defec╚Ťiuni. Astfel, cele mai frecvente interven╚Ťii ├«n service sunt: repararea penelor de cauciuc, a fr├ónelor, ├«nlocuirea pl─âcu╚Ťelor de fr├ón─â, a discurilor, a bateriilor, reglajele ╚Öi verificarea produselor ├«nainte de livrarea acestora.

ÔÇ×├Äncerc─âm s─â reducem c├ót de mult putem durata interven╚Ťiei. ├Än acest moment, avem pe stoc mii de produse care vizeaz─â cele mai uzuale defec╚Ťiuni ╚Öi, ├«naintea interven╚Ťiei propriu-zise, ├«ncerc─âm s─â avem ├«n avans produsele respective; de aici ╚Öi necesitatea program─âriiÔÇŁ, mai spune Mihai P─âtra╚Öcu.

Acesta a men╚Ťionat c─â ├«n luna iunie s-a dublat num─ârul de interven╚Ťii fa╚Ť─â de luna anterioar─â, indic├ónd nevoia pentru un astfel de serviciu.

Ghid de ├«ntre╚Ťinere a trotinetelor electrice ÔÇô sfaturi utile:

  • Face╚Ťi periodic revizia trotinetei;
  • Este recomandat─â revizia trotinetei la aproximativ 6 luni sau la fiecare 500 de km parcur╚Öi. Astfel, elimina╚Ťi riscul de accidente, conduce╚Ťi ├«n siguran╚Ť─â, pute╚Ťi folosi trotineta oric├ónd, cu eficien╚Ť─â maxim─â, economisi╚Ťi bani cu eventualele repara╚Ťii mai scumpe determinate de agravarea problemelor tehnice nedescoperite la timp.
  • Verifica╚Ťi periodic ca toate ╚Öuruburile s─â fie str├ónse;
  • Evita╚Ťi pe c├ót posibil gropile din carosabil;
  • Aten╚Ťie mare la cobor├órea ╚Öi la urcarea bordurilor ÔÇô evita╚Ťi lovirea/tr├óntirea trotinetei;
  • ├Än cazul ├«n care nu folosi╚Ťi frecvent trotineta electric─â, ├«nc─ârca╚Ťi bateria acesteia cel pu╚Ťin o or─â la fiecare 3 luni;
  • Respecta╚Ťi instruc╚Ťiunile de ├«nc─ârcare a bateriei specificate de fiecare produc─âtor ├«n parte;
  • Citi╚Ťi cu aten╚Ťie ╚Öi respecta╚Ťi instruc╚Ťiunile de folosire a trotinetelor electrice.

Despre autor: Oana Racheleanu

Atunci c├ónd aproape toat─â lumea spune ÔÇ×Nu se poate!ÔÇŁ, exist─â totu╚Öi c├ó╚Ťiva oameni care spun ÔÇ×Hai s─â g─âsim o solu╚Ťie!ÔÇŁ. Pe ei ├«i caut─â Oana Racheleanu, despre ei ├«i place s─â scrie.

Comentarii

comentarii