Farmec colecteaz─â la Cluj ambalajele produselor din gamele proprii

in EcoLIFESTYLE, Poluare 18 February 2020 1,363 Views

Clien╚Ťii pot preda ambalajele de la produsele Farmec ├«n patru magazine din Cluj-Napoca. ├Än cadrul programului pilot ÔÇ×Ai grij─â de natur─â a╚Öa cum ai grij─â de tineÔÇŁ, persoanele care predau patru ambalaje vor primi un produs cadou.

Clien╚Ťii pot aduce la aceste puncte de colectare de╚Öeuri de ambalaje de h├órtie (cutii creme), de plastic (cutii creme, recipiente ╚Öampoane ╚Öi gel de du╚Ö, dar ╚Öi recipiente ale produselor de cur─â╚Ťenie din gamele Nuf─âr ╚Öi Triumf), de sticl─â (borcane creme), de metal ╚Öi de aluminiu (doze spray aluminiu). Pentru a putea fi reciclate, recipientele trebuie golite de con╚Ťinut, cl─âtite ╚Öi cur─â╚Ťate.

Magazinele în care vor fi amplasate recipiente de colectare pentru deșeurile de ambalaje din hârtie, plastic, sticlă, metal și aluminiu sunt: Gerovital din Platinia Shopping Center, Gerovital din Iulius Mall, Farmec de pe str. București și Farmec de pe str. Napoca.

La patru ambalaje din portofoliul Farmec reciclate, consumatorii vor primi un produs cadou pe baza unui cartonaș care va fi ștampilat la fiecare ambalaj adus în magazin.

ÔÇ×Aceast─â ini╚Ťiativ─â reprezint─â angajamentul nostru pentru dezvoltarea unor practici sustenabile ├«n domeniul cosmeticelor. Prin intermediul acestui proiect pilot ne dorim s─â asigur─âm ├«nchiderea ciclului de via╚Ť─â al produselor din portofoliul Farmec ╚Öi s─â limit─âm impactul lor asupra mediului. ├Äncuraj─âm consumatorii no╚Ötri s─â participe la acest proiect ╚Öi ├«i ├«ndemn─âm s─â recicleze c├ót mai mult, ├«n general, fie c─â vorbim de produse cosmetice sau alt tip de produse. Suntem ├«ncrez─âtori c─â vom avea succes cu aceast─â campanie, care se aliniaz─â cu obiectivul nostru pe termen lung de a fi un business responsabilÔÇť, a transmis Tudor David, Director Marketing, ├«ntr-un comunicat.

Farmec S.A. Cluj-Napoca, produc─âtor de cosmetice cu capital 100% rom├ónesc, are certificare interna┼úional─â GMP ╚Öi comercializeaz─â produsele din portofoliu ├«n aproximativ 30 de ╚Ť─âri.

Despre autor: Oana Racheleanu

Atunci c├ónd aproape toat─â lumea spune ÔÇ×Nu se poate!ÔÇŁ, exist─â totu╚Öi c├ó╚Ťiva oameni care spun ÔÇ×Hai s─â g─âsim o solu╚Ťie!ÔÇŁ. Pe ei ├«i caut─â Oana Racheleanu, despre ei ├«i place s─â scrie.

Comentarii

comentarii