Fashion sustenabil: haine de lux second hand, vândute de un retailer român

in Business 27 November 2019 185 Views

Un retailer online din România propune un nou model de business prin care industria de fashion să devină mai sustenabilă. Compania comercializează haine second hand de la branduri de lux internaţionale.

Remix adaugă în fiecare zi peste 12.000 de produse pentru femei, bărbați și copii în cele două categorii de pe site: outlet și second hand, haine și accesorii care au nevoie de a doua șansă.

Printre brandurile de lux care se găsesc pe site se numără: Dolce&Gabanna, Burberry, Emporio Armani, DKNY, Love Moschino, Stella McCartney, Hugo Boss, Max Mara, Richmond, Massimo Dutti, Armani Exchange, Pinko, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Guess, Diesel, French Connection, Ralph Lauren.

“Produsele realizate din materiale de calitate, cu atenție la detalii, vor putea fi purtate de mai multe ori și își vor păstra aspectul inițial, rezistând timpului, față de produsele de calitate inferioară. În plus, demonstrează că ai grijă de tine atât în privința aspectului, cât și a sănătății, dar și că îți pasă de mediul în care trăiești”, spun reprezentanţii companiei.

Conform studiilor, industria modei esta a doua cea mai poluantă industrie după cea petrolieră. Pentru producția unui tricou nou de bumbac se consumă 2.700 de litri de apă, un consum enorm de resurse naturale.

Compania militează pentru o industrie fashion sustenabilă prin care hainele pe care unii oameni nu le mai poartă au o nouă şansă, iar mediu înconjurător este protejat.

Comentarii

comentarii