Fii supererou la BikeFest!

BikeFest 2015 – un festival pentru eroul din tine – are loc pe 12 ╚Öi 13 septembrie, ├«n Parcul Izvor. Timp de dou─â zile, Asocia╚Ťia Green Revolution s─ârb─âtore╚Öte un an frumos ├«n care, al─âturi de comunitatea bicicli╚Ötilor, a adunat mul╚Ťi kilometri pe biciclet─â.

BikeFest 2015

BikeFest este un eveniment despre bicicli╚Ötii pentru care ziua ├«ncepe cu bicicleta ╚Öi se termin─â tot cu ea, pentru c─â ÔÇŁpe dou─â ro╚ŤiÔÇŁ ├«nseamn─â un stil de via╚Ť─â. Este singura competi╚Ťie de ciclism din curtea Palatului Parlamentului, un loc unde g─âse╚Öti competi╚Ťii amuzante ├«mpletite cu activit─â╚Ťi de relaxare, concerte ╚Öi multe, multe premii.

Iat─â ce ├«╚Ťi preg─âtesc organizatorii evenimentului:

Urban Race – singura competi╚Ťie organizat─â ├«n curtea Palatului Parlamentului. Pentru timp de trei ore, ├«╚Ťi vei testa abilit─â╚Ťile, rezisten╚Ťa ╚Öi superputerile de biciclist.

Tur ciclist caritabil – Vino ├«mpreun─â cu al╚Ťi 19 prieteni: pentru fiecare 20 bicli╚Öti prezen╚Ťi ├«n tur, Asocia╚Ťia Green Revolution doneaz─â o biciclet─â unui copil care are nevoie de ea pentru a parcurge distan╚Ťe de c├ó╚Ťiva kilometri ├«ntre ╚Öcoal─â ╚Öi cas─â.

Extreme Bike – cei mai tari bicicli╚Öti ├«╚Ťi vor ar─âta cele mai noi ╚Öi mai cool stunt-uri ╚Öi trick-uri.

Speed Race – cea mai rapid─â competi╚Ťie, pentru cei care au nevoie s─â-╚Öi testeze nivelul adrenalinei.

Doi pe biciclet─â – cea mai amuzant─â competi╚Ťie, dedicat─â cuplurilor, prietenilor sau familiei.

Cel mai mare maraton de cycling – 400 de biciclete, 5 ore de pedalat, al─âturi de instructorii de la World Class, pentru oameni care iubesc mi╚Öcarea ╚Öi pedalatul.

Service, Talcioc, Bike Expo – dac─â ai chef s─â ├«╚Ťi sco╚Ťi bicicleta ├«n ora, po╚Ťi s─â o personalizezi, s─â o repari sau, dac─â te-ai plictisit de ea, po╚Ťi s─â o vinzi la talcioc; apoi, ├«╚Ťi po╚Ťi cump─âra una nou─â, deoarece la BikeFest g─âse╚Öti ╚Öi zona de Bike Expo.

Biciclistele, mereu chic, sunt a╚Öteptate ├«n zona t├órgului de handmade, pentru a se accesoriza cu br─â╚Ť─âri, gen╚Ťi, tricouri, medalioane ╚Öi bro╚Öe cu ╚Öi despre biciclete.

BikeFest este despre oameni frumo╚Öi ╚Öi pasiunea pentru pedale, este despre timp petrecut ├«n comunitatea numeroas─â din care faci parte, despre mi╚Öcare, distrac╚Ťie, relaxare ╚Öi bun─â dispozi╚Ťie. A╚Öa c─â ne vedem acolo!

 

Comentarii

comentarii