Fii supererou la BikeFest!

in Evenimente, Green Revolution, Recomandate, Transport 17 August 2015 554 Views

BikeFest 2015 – un festival pentru eroul din tine – are loc pe 12 și 13 septembrie, în Parcul Izvor. Timp de două zile, Asociația Green Revolution sărbătorește un an frumos în care, alături de comunitatea bicicliștilor, a adunat mulți kilometri pe bicicletă.

BikeFest 2015

BikeFest este un eveniment despre bicicliștii pentru care ziua începe cu bicicleta și se termină tot cu ea, pentru că ”pe două roți” înseamnă un stil de viață. Este singura competiție de ciclism din curtea Palatului Parlamentului, un loc unde găsești competiții amuzante împletite cu activități de relaxare, concerte și multe, multe premii.

Iată ce îți pregătesc organizatorii evenimentului:

Urban Race – singura competiție organizată în curtea Palatului Parlamentului. Pentru timp de trei ore, îți vei testa abilitățile, rezistența și superputerile de biciclist.

Tur ciclist caritabil – Vino împreună cu alți 19 prieteni: pentru fiecare 20 bicliști prezenți în tur, Asociația Green Revolution donează o bicicletă unui copil care are nevoie de ea pentru a parcurge distanțe de câțiva kilometri între școală și casă.

Extreme Bike – cei mai tari bicicliști îți vor arăta cele mai noi și mai cool stunt-uri și trick-uri.

Speed Race – cea mai rapidă competiție, pentru cei care au nevoie să-și testeze nivelul adrenalinei.

Doi pe bicicletă – cea mai amuzantă competiție, dedicată cuplurilor, prietenilor sau familiei.

Cel mai mare maraton de cycling – 400 de biciclete, 5 ore de pedalat, alături de instructorii de la World Class, pentru oameni care iubesc mișcarea și pedalatul.

Service, Talcioc, Bike Expo – dacă ai chef să îți scoți bicicleta în ora, poți să o personalizezi, să o repari sau, dacă te-ai plictisit de ea, poți să o vinzi la talcioc; apoi, îți poți cumpăra una nouă, deoarece la BikeFest găsești și zona de Bike Expo.

Biciclistele, mereu chic, sunt așteptate în zona târgului de handmade, pentru a se accesoriza cu brățări, genți, tricouri, medalioane și broșe cu și despre biciclete.

BikeFest este despre oameni frumoși și pasiunea pentru pedale, este despre timp petrecut în comunitatea numeroasă din care faci parte, despre mișcare, distracție, relaxare și bună dispoziție. Așa că ne vedem acolo!

 

Comentarii

comentarii