Firea: Documentația pentru achiziția autobuzelor electrice va fi gata până la sfârșitul lunii

in Legislatie, Transport 8 August 2017114 Views

Documentația pentru achziția autobuzelor electrice va fi trimisă pentru evaluarea către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), a anunțat, marți, primarul general al Capitalie, Gabriela Firea. 

Gabriela Firea

În ceea ce privește 100 de tramvaie, 100 de troleibuze și 100 de autobuze electrice, suntem în curs de realizare a caietului de sarcini și până la sfârșitul acestei luni documentația va fi transmisă deja pentru evaluare către ANAP”, a spus Gabriela Firea, citată de Agerpres.

În ceea ce privește achiziția autobuzelor noi Euro 6, primarul general a spus că ofertele pot fi depuse până pe data de 16 august, iar până pe data de 11 septembrie acestea vor fi evaluate.

În acest moment suntem în procedură de achiziție a 400 de autobuze noi Euro 6. Ca noutate, până pe data de 16 august pot fi depuse ofertele pentru această achiziție de autobuze moderne Euro 6 și până pe data de 11 septembrie vor fi evaluate toate aceste oferte. După un an de zile în care s-a lucrat la caietul de sarcini, vom putea să îmbunătățim parcul auto RATB și să-i încurajăm pe cetățeni să lase mașina proprietate personală acasă, măcar câteva zile pe săptămână sau pentru anumite trasee, și să folosească transportul public în comun”, a mai spus Firea.

Comentarii

comentarii