FlixTrain, singura companie din Germania care operează trenuri doar cu energie verde, a depăşit pragul de 1 milion de pasageri

in Business, Transport 8 June 2019 205 Views

Mai mult de un milion de pasageri au călătorit cu trenurile FlixTrain, alimentate în proporție de 100% cu energie verde furnizată de Greenpeace Energy, în Germania, într-un an de la lansare.

Datorită cererii mari, la sfârșitul lunii mai, FlixTrain a lansat o a treia conexiune între Berlin și Köln, alături de trenurile pe rutele Köln – Hamburg și Berlin – Stuttgart. Astfel, FlixTrain va opera prima rețea privată de trenuri pe distanțe lungi din Germania.

„De la momentul lansării, acum un an, am depășit borna de un milion de pasageri. Acest lucru arată că oamenii își doresc o alternativă de călătorie sustenabilă și în transportul feroviar”, a declarat Fabian Stenger, CEO FlixTrain.

FlixTrain este primul și singurul operator din Germania care operează trenurile doar cu energie verde.

„Trenurile noastre sunt ocupate în proporție de 70%. Noi considerăm acest răspuns un stimulent pentru a îmbunătăți experiența de călătorie cu FlixTrain. Pasagerii care aleg trenurile verzi sprijină un mod de a călători prietenos cu mediul. Din luna aprilie, trenurile FlixTrain sunt alimentate cu 100% energie electrică verde de la Greenpeace Energy”, a mai adăugat Stenger.

FlixMobility este o companie tânără furnizoare de mobilitate, care oferă noi alternative pentru călătorii ecologice cu ajutorul brandurilor FlixBus și FlixTrain.
Operațiunile zilnice ale autocarelor verzi sunt administrate de partenerii regionali, IMM-uri locale, iar cele ale trenurilor FlixTrain sunt administrate în parteneriat cu companiile private de tren

Comentarii

comentarii