A fost lansat pe piata catalogul ariilor naturale protejate

in Strategii 17 October 2007 94 Views

Catalogul ariilor naturale protejate din Maramures a fost tiparit in 650 de exemplare cu sprijinul Fundatiei Germane de Mediu si de Fundatia Alfred Toepfer si face parte din proiectul Info Nature Maramures County si Agentia de Mediu din Baia Mare.

El a fost lansat, miercuri, pe piata de Editura Proema din Baia Mare. Directorul editurii Proema, Alexandru Peterliceanu, a declarat ca lucrarea a fost tiparita in conditii excelente, asemanatoare cu ale altor lucruri care se afla pe piata europeana. Hartile, fotografiile si traseele turistice sunt bine determinate, iar calatorul are o imagine foarte clara a intregii zone montane a Maramuresului.

Catalogul contine un tablou complet al Rezervatiilor Naturale Pietrosul Rodnei si al Rezervatiei Muntii Maramuresului, al celor 40 de arii naturale protejate din arealul montan local si al celor 17 monumente naturale atat de cautate de turisti. Editorul catalogului a precizat ca publicul va avea acces in premiera la informatii unicat, fotografii de exceptie si harti de o mare precizie, care pot fi utilizate si in deplasarile in teren.

Foto: romanialibera.ro

Comentarii

comentarii