FOTO Prima bicicletă electrică româneasca de tip ”chopper”, prezentă la Salonul Bicicletei 2018

in Business, Slider homepage, Transport 9 March 2018 114 Views

BizzOnWheels, una dintre primele companii producatoare de biciclete electrice din România, premiată la Salonul Internațional de la Geneva, aduce în premieră la Salonul Bicicletei 2018 prima bicicletă electrică româneasca de tip ”chopper”.

Bizz Chopper înglobează designul vintage al motocicletelor clasice americane cu tehnologia moderna a bicicletelor electrice, având un motor pe roata din spate de 250 W, o baterie Samsung de 360 W sau 500 W încorporată în rezervorul bicicletei și un display LCD cu super contrast, ce afișează toate informațiile necesare chiar și în bătaia soarelui.

Ce poți face la Salonul Bicicletei 2018

Farul cromat supradimensionat reprezintă una dintre piesele de rezistentă ale bicicletei Bizz Chopper, care îi conferă un aspect retro unic, împreună cu furca “Double Down” de 640 mm, coarnele “Z” și cadrul din oțel special pentru biciclete, vopsit electrostatic, construite 100% în atelierele Bizze Bikes din Piatra Neamț.

Am dorit să construim o bicicletă electrică cu un aspect deosebit, pentru un public exclusivist, pentru cei care au spiritul liber și un simt dezvoltat de unicitate, o bicicletă electrică pentru cei care vor să experimenteze senzația de libertate pe doua roți. Astfel, am ajuns să lansăm Bizz Chopper. Bizz Chopper prezintă roți spectaculoase și jante cu pereți dubli din aluminium. Cele 108 spițe din inox, pentru fiecare roată, și cauciucurile speciale pentru biciclete cruiser sunt asamblate manual cu cea mai mare grijă pentru detalii”, a declarat Ovidiu Teofănescu, manager BizzOnWheels.

Testează în premieră noile modele de biciclete la Salonul Bicicletei 2018

Frânele Tektro hidraulice ale Bizz Chopper garantează oprirea eficientă la frânare, iar schimbatorul Shimano cu 6 viteze, acționat de o manetă “custom made” integrată în rezervorul bicicletei, asigură o senzație unică. Viteza maximă este de 25Km/h, iar sistemul de asistare la pedalare cu acționare instantă te ajută să pedalezi fără efort chiar și la deal, având o autonomie de 60 km. Opțional, se poate adăuga și o accelerație manuală la deget, care te va face să te simți cu adevărat pe o motocicletă chopper.

Bizz Chooper poate fi achiziționată cu 12.000 lei, dar la Salonul Bicicletei din București am pregătit un discount surpriză pentru cei care sunt interesați de o astfel de bicicletă. Astfel, îi așteptăm pe toți pasionații de transport electric la standul Bizze Bikes”, a mai spus managerul  Bizz On Wheels.

Standul I’Velo Urban te așteaptă cu surpize la Salonul Bicicletei 2018

Salonul Bicicletei 2018, cea mai mare expoziție dedicată pasionaților de biciclete, se desfășoară în perioada 9-11 martie, la Romexpo.

Comentarii

comentarii