Fujitsu vinde un serviciu de eficientizare a energiei in departamentele IT

in Business 11 December 2007 70 Views

Fujitsu Limited a lansat un nou serviciu prin care isi doreste sa eficientizeze consumul de energie in facilitatile IT din intreaga lume. Serviciul Solutia Infrastructurii Verzi se axeaza pe designul, planificarea, desfasurarea si operarea facilitatilor de toate felurile, informeaza GreenerComputing.

Obiectivul este reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si a consumului de energie cu pana la 50%.
Fujitsu isi doreste sa vanda serviciul catre cel putin 40 de companii in urmatorii trei ani, ceea ce va genera venituri de 45 de milioane de dolari.

Solutia are trei caracteristici. Prima se refera la folosirea arhitectilor si inginerilor companiei in vederea selectarii echipamentelor de racire si de energie electrica vor optimiza strategiile clientului.

A doua caracteristica se bazeaza pe cunostintele companiei adunate din experienta celor 50 de centre de date pe care le are in Japonia. De exemplu, Tokyo Secondary System Center, apartinand Fujitsu, a pus la dispozitia clientilor expertiza sa in domeniul tehnologiilor avansate.

Fujitsu se bazeaza si pe experienta sa ca vanzator IT. Acest rol, care reprezinta a treia caracteristica a serviciului, va permite companiei sa-si ajute clientii cu verificarea compatibilitatii echipamentelor, analiza costurilor si cu sisteme de monitorizare a energiei.

Comentarii

comentarii