Warning: Array to string conversion in /home/greenreport/public_html/wp-includes/shortcodes.php on line 433
Array

Gandul: De ce se bat romanii pe sucul natural de mere – povestea de succes a producatorului Gigel

Un mic producator a dat lovitura in piata cu sucul de mere natural, facut in propria sa bucatarie-atelier.

Si-a luat instalatie de 3.300 de euro si in cateva luni isi va amortiza investitia

"Toamna e invazie de mar, il arunca lumea. Uite (si prinde un fruct in palma): mar de ti-e mila sa-l bagi la tocat. Supermarketul nu-l primeste ca are cateva puncte negre… defecte de «fabricatie»", ne spune agricultorul Gheorghe Vlad din comuna Vidra de Ilfov. Astazi are de facut 400 de litri de suc de mere, maine merge cu el la piata. Pana seara il da pe tot. Si-a instalat toate sculele in bucatarie, direct pe gresie, si acum se plimba printre laditele negre umplute cu mere, sa vada pe care o baga prima in tocator.

Citeste mai mult in Gandul

spot_img

Ultimele știri