General Motors prezinta la salonul auto de la Detroit un Chevrolet cu zero emisii

in Transport 10 January 2008 88 Views

General Motors (GM) va prezenta noul Chevrolet Volt, o masina electrica cu zero emisii de carbon, la Show-ul Auto International de la Detroit din cursul saptamanii viitoare, informeaza GreenBiz.

GM a prezentat deja un Cadillac care functioneaza pe baza de hidrogen la Targul de Electronice de la Las Vegas. Cadillac Provoq va utiliza sistemul de propulsie E-Flex care combina a cincea generatie de celule de combustibil cu bateria de litiu-ion, nivelul emisiilor fiind astfel zero. (Citeste mai multe despre Cadillac Provoq)

In contextul acestor evenimente, MyRide.com a prezentat rezultatele unui sondaj online facut in randul consumatorilor, descoperind ca 40% dintre cei care cumpara masini sunt interesati de eficienta combustibililor si de calitatile eco-friendly, iar 52% sunt interesati de cea mai buna combinatie intre eficienta si putere.

Privind imaginea GM, 51% considera ca aceasta companie si-a imbunatatit imaginea in ultimul an, o treime dintre respondenti amintind de politicile de mediu ale GM.

Acest articol a fost preluat cu acordul GreenBiz

Comentarii

comentarii