Fundația Telus oferă granturi de 100.000 de dolari ONG-urilor

in Business, CSR 22 January 2019 889 Views

Fundația Telus International România, care a sprijinit financiar 20 de ONG-uri în 2018, oferă anul acesta granturi de 100.000 de dolari. Programele dedicate familiilor și tinerilor, orientate către sănătate, educație și mediu pot fi înscrise până pe 22 februarie.

Telus

Lansată în septembrie 2016, Fundația TELUS International România a oferit în ultimii doi ani granturi în valoarea de 200.000 de dolari pentru 38 ONG-uri din mai multe județe din țară, venind în sprijinul a peste 3.000 de tineri, prin proiecte educaționale, reducerea ratei abandonului școlar și îmbunătățirea calității vieții.

Cei 20 de beneficiari ai finanțărilor din 2018 sunt asociații care au demonstrat că sunt alături de comunitățile din care fac parte și dezvoltă programe pentru susținerea nevoilor acestora, fiind alături de ei în mod constant.

Fundația TELUS International România a selectat anul trecut, pentru alocarea granturilor, proiectele următoarelor organizații: Asociația Ai voință, Ai putere, Asociația Lumina, Asociația Spitale Curate, Fundația Inocenți, Asociația Merci Charity Boutique, Asociația Mia’s Children, Fundația PACT, Asociația Pro ACT Suport, Asociația Little People România, Asociația Cartea Daliei, HOSPICE Casa Speranței, Fundația Support for Social Integration, Asociația Save the Children România, Asociația Cultural Center O Del Amenca, Organizația Umanitară CONCORDIA, Asociația Agapedia România, Asociația Carusel, Asociația Crystal Children, Asociația Zero Gravity.

cel.ro

„Credem cu tărie că tot mai multe companii ar trebui să-și asume misiunea de a face lumea un loc mai bun utilizând atât avantajele financiare de care dispun, precum și rolul activ pe care și-l pot asuma angajații lor”, a transmis Grégoire Vigroux, vice-președinte al departamentului din Europa de Marketing și Corporate Communications TELUS International.

Prima sesiune de granturi din 2019 este deschisă aplicanților până pe data de 22 februarie, prin completarea formularului online. Pentru următoarele, datele limită vor fi 14 iunie și 6 septembrie.

Criteriile de aplicare

  • organizațiile non-profit trebuie să fie înregistrate în România
  • să propună un program specific care să implice tinerii sau familiile acestora
  • proiectul să se deruleze pe durata anului 2019
  • valoarea acestuia să nu depășească 5.000 USD.

Fundația TELUS International România este o inițiativă de responsabilitate socială derulată de TELUS International. La nivel global, începând cu 2005, au fost donați 2.200.000 de dolari pentru susținerea a 5.455 de proiecte cu impact asupra a peste 2 milioane de copii și tineri.

TELUS International, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii BPO (business process outsourcing) la nivel global, cu sediul în Canada, a intrat pe piața din România în 2012.

Comentarii

comentarii