Participare gratuit─â la tab─âra European Changemaker pentru 300 de tineri

in EcoLIFESTYLE 6 July 201827 Views

Tab─âra European Changemaker ├«╚Öi propune s─â adune laolalt─â, la sf├ór╚Öitul lunii septembrie, ├«n Polonia, 300 de tineri care vor s─â ├«nve╚Ťe cum s─â lupte pentru mediul ├«nconjur─âtor, s─â-╚Öi apere spa╚Ťiul democratic ╚Öi s─â ac╚Ťioneze pentru protejarea drepturile omului. Cheltuielile sunt suportate de organizatori.

Participare gratuit─â la tab─âra European Changemaker pentru 300 de tineri

În perioada 28-30 septembrie are loc lângă Varșovia, Polonia, tabăra European Changemaker. Aceasta se adresează tinerilor din Europa care vor să producă o schimbare.

ÔÇ×Fiecare dintre noi are puterea de a face o schimbare pozitiv─â ├«n familia lui, ├«n comunitate, ├«n ora╚Ö sau ├«n ╚Ťar─â. Chiar ╚Öi cel mai mic protest pentru o cauz─â ├«n care crezi poate crea o schimbare major─âÔÇŁ, scriu organizatorii pe site-ul lor.

├Än cadrul taberei, la care vor participa 300 de tineri din toat─â Europa, vor avea loc workshopuri ╚Öi sesiuni de training ├«n cadrul c─ârora vor fi predate instrumente prin care po╚Ťi deveni un cet─â╚Ťean mai activ ├«n comunitate.

ÔÇ×Dreptul la un mediu ├«nconjur─âtor curat este la fel de important ca cel la libera p─ârere ╚Öi exprimare ÔÇô drepturi fundamentale pentru fiecare om. Drepturile omului ╚Öi climatul sunt amenin╚Ťate. Spa╚Ťiul democratic se ├«ngusteaz─â ╚Öi vedem tot mai des ├«nc─âlcarea drepturilor de a vorbi ╚Öi de a protesta ├«mpotriva nedrept─â╚Ťii. Cet─â╚Ťenii activi sunt esen╚Ťiali pentru societ─â╚Ťile democratice ╚Öi favorabile incluziunii. Democra╚Ťia, drepturile omului ╚Öi un mediu ├«nconjur─âtor s─ân─âtos sunt toate interconectate. Aceste valori universale trebuie ap─ârate ╚Öi este esen╚Ťial ca europenii s─â se uneasc─â pentru a rezolva aceste provoc─âriÔÇŁ, mai scriu cei de la Changemaker Camp pe site.

cartepedia.ro
Organizatorii vor acoperi costurile pentru mâncare, cazare și transport (acesta se va face conform politicii prietenoase cu mediul, cu trenul sau autocarul).

Doritorii trebuie s─â aib─â peste 18 ani ╚Öi se pot ├«nregistra pe site p├ón─â pe 5 august. Nu este nevoie de experien╚Ť─â ├«ntr-un anumit domeniu, dar┬á ├«n formular sunt ├«ntreb─âri despre motiva╚Ťia fiec─âruia de a participa la tab─âr─â. ├Än a doua s─âpt─âm├ón─â a lunii august, to╚Ťi cei care au completat formularul vor fi anun╚Ťa╚Ťi dac─â au fost accepta╚Ťi ├«n tab─âr─â sau nu.

European Changemaker este organizat de Greenpeace și Civil Rights Defenders.

Comentarii

comentarii