Green Revolution lanseaza I’Velo Nelimitat

in Business, Transport 3 September 2019 67 Views

├Äncep├ónd din 26 august, serviciile de bike-sharing IÔÇÖVelo Urban ╚Öi cele de ├«nchiriere biciclete IÔÇÖVelo Relax sunt unificate prin aplica╚Ťia IÔÇÖVelo.

Clien╚Ťii vor avea acces nelimitat la cele dou─â sisteme (Relax ╚Öi Urban) cu ajutorul aplica╚Ťiei sau a cardului de membru. Aplica╚Ťia poate fi desc─ârcat─â gratuit din Google Play sau Apple Store, iar cardul poate fi achizi╚Ťionat din centrele Relax sau sediul Urban din Doroban╚Ťi (str. Profesor Ion Bogdan, nr 21).

Noul concept IÔÇÖVelo Nelimitat ├«╚Öi propune s─â ajute ╚Öi mai mult la fluidizarea traficului din Bucure╚Öti ╚Öi s─â contribuie la o mai mare mobilitate urban─â. Accesul mult mai usor la cele dou─â sisteme ├«nseamn─â o preocupare continu─â a cre╚Öterii gradului de satisfac╚Ťie a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate ╚Öi simplu de folosit.

De acum, IÔÇÖVelo NELIMITAT ├«nseamn─â c─â un utilizator se poate plimba nelimitat cu bicicleta ├«n sesiuni de c├óte 2 ore cu men╚Ťiunea c─â poate activa butonul de Extra time oric├ónd, ├«nainte de expirarea celor 2 ore, pentru a prelungi sau nu sesiunea de pedalat. Acesta este modul de a verifica statusul bicicletei si c─â nu vor ap─ârea costuri suplimentare.

Cele mai importante nout─â╚Ťi:

  1. De acum, utilizatorii au acces nelimitat la cele dou─â sisteme (Relax ╚Öi Urban) cu ajutorul aplica╚Ťiei  IÔÇÖVelo sau a cardului de membru.
  2. Închirierile se fac pe baza unui abonament (lunar/ anual) sau se poate plăti doar cât folosești, când folosești.
  3. Pentru a deveni membru, se prezin╚Ť─â actul de identitate ├«ntr-un centru IÔÇÖVelo sau se ├«nregistreaz─â contul direct ├«n aplica╚Ťia mobil─â sau pe pagina noastr─â web.
  4. Un abonament ├«╚Ťi d─â practic acces nelimitat la orice biciclet─â, din orice ora╚Ö, inclusiv la sta╚Ťiile automatizate din Bucure╚Öti.
  5. Asta ├«nseamn─â c─â po╚Ťi ├«ncepe prin a ini╚Ťia o ├«nchiriere de 120 de minute pe care ulterior o po╚Ťi prelungi, cu alte 120 de minute, de c├óte ori vrei tu
  6. Pentru ├«nchirierea bicicletelor po╚Ťi folosi un card de membru IÔÇÖVelo sau aplica╚Ťia noastr─â mobil─â
  7. Pl─â╚Ťile se po╚Ť face direct din aplica╚Ťia mobil─â sau de pe pagina noastr─â www.ivelo.ro
  8. Toate detaliile contului utilizatorului se g─âsesc pe pagina ivelo.ro/contul meu sau direct ├«n aplica╚Ťia mobil─â

Principalele obiective sunt încurajarea oamenilor să folosească bicicletele pentru deplasarea rapidă în zonele aglomerate din oraș, cât și ca modalitate de recreere.

Misiunea noastr─â de a promova mersul pe biciclet─â ca mijloc de transport ├«n beneficiul popula╚Ťiei continu─â ╚Öi nu doar ├«n s─âpt─âm├óna mobilit─â╚Ťii! Prin unificarea celor dou─â proiecte, ne┬á dorim s─â convingem c├ót mai multe persoane c─â bicicleta este un mijloc de transport utilitar, rapid, accesibil, dar ╚Öi un mijloc de relaxare, vital ├«ntr-o capital─â european─â. S─â nu uit─âm c─â bicicleta reprezint─â o solu╚Ťie pentru diminuarea impactului uman asupra climei ╚Öi o tranzitie c─âtre un mediu mai curat ╚Öi o societate mai s─ânatoas─âÔÇŁ, a declarat Raluca Fiser, Pre╚Öedintele World Cycling Alliance ╚Öi Green Revolution.

Bicicletele se pot ├«nchiria ╚Öi returna de la orice centru IÔÇÖVelo Relax sau din sta╚Ťiile IÔÇÖVelo Urban, ├«n m─âsura disponibilit─â╚Ťii acestora ╚Öi programului de func╚Ťionare.

Tipuri de abonamente                                                                 

Perioada ONE PASS 1 luna 1 an
Valoare 10 lei/2h 49 lei 149 lei

Cu peste 1.000 biciclete 8 centre Relax, la nivel national ╚Öi 15 sta╚Ťii Urban ├«n Bucure╚Öti, IÔÇÖVelo va asigura ceta╚Ťenilor o mai bun─â  mobilitate.

Mai multe informa╚Ťii ╚Öi detalii despre proiect, g─âsi╚Ťi acces├ónd site-ul www.ivelo.ro.

Comentarii

comentarii