Greta Thunberg doreşte să întrerupă şcoala pentru un an, pentru a se dedica activismului de mediu

in Poluare, Schimbări Climatice 3 June 2019 115 Views

Greta Thunberg, devenită celebră pentru activismul ei pentru salvarea planetei, doreşte să întrerupă şcoala timp de un an pentru a se dedica unei campanii internaţionale pentru salvarea mediului, a spus agenţiei germane de presă DPA, o persoană din anturajul său.

Greta Thunberg intenţionează să participe la summitul ONU pentru climă ce va fi organizat la New York în septembrie, precum şi la conferinţa ONU pentru climă ce va fi organizată în luna decembrie în Chile. Anul trecut ea a participat la conferinţa ONU pentru climă desfăşurată la Katowice, în Polonia.

După încheierea actualului an şcolar, Greta intenţionează să se dedice complet campaniei sale împotriva încălzirii globale, conform unor surse citate de DPA. De asemenea, sursele au adăugat că Greta nu mai este preocupată pentru moment de şcoală, urmând să-şi continue studiile după o pauză de un an. 

În plus, Greta Thunberg nu călătoreşte cu avionul, din principiu, condiţii în care familia ei va căuta soluţii pentru traversarea Oceanului Atantic cu vaporul.

Săptămâna trecută, Greta s-a aflat la Viena pentru a participa la un eveniment împotriva încălzirii globale ce a fost organizat de actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator de California.


Comentarii

comentarii