Harley-Davidson va vinde biciclete electrice pentru copii

in Business, Companii, Transport 11 March 2019 201 Views

Producătorul american de motociclete Harley-Davidson anunţat că va prelua producătorul de biciclete electrice pentru copii StaCyc Inc, mizând pe un nou domeniu de activitate pe fondul scăderii pieţei sale de bază, motocicletele clasice.

Bicicletele electrice pentru copii produse de StaCyc se comercializeaz─â pentru pre┼úuri cuprinse ├«ntre 649 ┼či 699 de dolari (573 ┼či 617 euro), a precizat constructorul de motociclete.

Versiuni marca Harley-Davidson ale bicicletelor electrice StaCyc vor fi disponibile la dealerii Harley-Davidson din SUA ├«ncep├ónd cu trimestrul al treilea. Vehiculele sunt u┼čoare, av├ónd cadru din aluminiu. De asemenea, au trei moduri de alimentare ╚Öi un timp de ├«nc─ârcare care variaz─â de la 45 la 60 de minute. O singur─â ├«nc─ârcare ofer─â timp de ciclu ├«ntre 30 ╚Öi 60 de minute.

“Bicicletele StaCyc vor oferi un punct de intrare pentru ca cei mai tineri s─â se bucure de pl─âcerea plimb─ârii cu bicicleta”, a informat Harley ├«ntr-un comunicat de pres─â.

Motocicletele Harley-Davidson, preferate de baby boomers, nu sunt la fel de populare ├«n r├óndul genera┼úiei millennials, mul┼úi dintre ace┼čtia prefer├ónd s─â ├«┼či cheltuie banii pentru a-┼či pl─âti creditele la cas─â, automobil sau cele pentru studii.

Harley-Davidson, ale cărui motociclete pot costa până la 28.000 de dolari, a dezvăluit anul trecut că are intenţia de a introduce modele mai ieftine pentru a-i atrage pe tineri. De asemenea, în toamna acestui an ar urma să fie lansate pe piaţă primele motociclete electrice produse de Harley-Davidson.

Harley ├«╚Öi propune s─â furnizeze “o gam─â complet─â de produse electrice pentru o audien╚Ť─â vast─â”, a declarat vicepre╚Öedintele de marketing ╚Öi brand Heather Malenshek.

Compania nu a dezv─âluit pre╚Ťul la care a cump─ârat StaCyc.

Comentarii

comentarii