Ikea lansează în România programul de buy back

in Business 3 August 2019 651 Views

Ikea a lansat și în România programul buy back prin care clienții pot aduce mobila uzată înapoi în magazin și vor primi în schimbul ei o sumă de bani.

“Oferim o nouă şansă pieselor de mobilier IKEA! Dacă piesele de mobilier sunt în stare bună, vino cu ele la magazinul IKEA Pallady şi îţi  vom da un card de retur în schimb. Avem grijă de piesele vechi de mobilier şi le găsim o nouă casă!”, anunță retailerul pe site-ul său.

Ce piese de mobilier sunt acceptate?

Categoriile principale de piese de mobilier pe care Ikea le poate prelua sunt:

1. Mobilier baie (soluții depozitare de baie)

2. Mobilier dormitor (dulapuri, comode, cadre pat)

3. Mobilier birou (birouri, scaune de birou)

4. Mobilier dining (mese, scaune, taburete şi bănci, scaune bar)

5. Mobilier de sufragerie (mobilier TV şi media, biblioteci, măsuţe de cafea)

Pentru a beneficia de acest program, clienții trebuie să urmeze câtiva pași, respectiv după ce verifică dacă piesa de mobilier se află pe lista celor eligibile, trebuie să trimită un mesaj către adresa de email adouasansa@IKEA.com care să conțină: nume, prenume și informații despre produs (fotografii detaliate cu urmele de uzura, dimensiuni, denumire produs etc.). Fotografiile trebuie să arate partea din față, spate, dar și din lateral a produsului.

În funcție de informațiile primite, compania IKEA, în baza unei proceduri interne, va propune clientului o sumă compensatorie maximă. 

Suma finală va fi stabilită în magazin, comparând starea fizică a produsului cu informațiile primite pe baza cărora s-a făcut propunerea de preț. Compania IKEA se angajează să răspundă solicitărilor în termen de maximum 10 zile lucrătoare de la primirea mesajului. 

Dacă vei fi de acord cu cotația primită, poți returna produsele doar în magazinul IKEA Pallady din bulevardul Pallady nr. 57, Sector 3, București, România.

Bine de ştiut

Exista anumite criterii pentru a beneficia de acest serviciu, și anume:

• Serviciul este disponibil doar în magazinul IKEA Pallady

• Trebuie să fie o piesă de mobilier IKEA

• Trebuie să fie completă – fără părţi lipsă

• Trebuie să fie asamblată şi complet funcţională

• În stare impecabilă sau bună

Comentarii

comentarii