IKEA va comercializa doar becuri LED

in Companii, Deseuri, Energie 26 August 2015 272 Views

Din septembrie 2015, gama de iluminat disponibil─â ├«n magazinele IKEA va fi format─â ├«n totalitate din LED-uri sau produse compatibile cu LED. Becurile cu LED┬ápot lumina p├ón─â la 25.000 de ore ╚Öi folosesc mai pu╚Ťin─â energie. Astfel, factura la electricitate scade ╚Öi becurile dureaz─â p├ón─â la 20 de ani.

IKEA_LED_2

LED-urile ofer─â iluminat de ├«nalt─â calitate ╚Öi solu╚Ťii pentru preferin╚Ťele ╚Öi nevoile oamenilor din diferite zone ale lumii. Clien╚Ťii pot alege ├«ntre lumin─â cald─â sau rece ╚Öi aproape toate becurile sunt reglabile, vin ├«n toate formele ╚Öi m─ârimile ╚Öi la cea mai bun─â calitate.

ÔÇ×Becurile cu LED reprezint─â o revolu╚Ťie ├«n materie de iluminat. ├Än condi╚Ťiile ├«n care facturile la electricitate sunt din ce ├«n ce mai mari ╚Öi consumul global de energie se afl─â ├«n cre╚Ötere, trecerea la iluminatul cu tehnologie cu led va avea un impact foarte mare. Credem c─â oricine ar trebui s─â ├«╚Öi permit─â un stil de via╚Ť─â mai responsabil fa╚Ť─â de mediul ├«nconjur─âtor, a╚Öa c─â ne str─âduim ca pre╚Ťurile ledurilor IKEA s─â fie c├ót mai accesibile pentru cei mai mul╚Ťi oameni, ├«n cele peste 350 de magazine IKEA din 50 de ╚Ť─âri,ÔÇŁ a declarat┬áSteve Howard, Chief Sustainability Officer, IKEA Group.

Avantajele ledurilor

  • Dureaz─â p├ón─â la 20 de ani ╚Öi ├«╚Öi p─âstreaz─â cantitatea ╚Öi calitatea luminii pe termen lung;
  • Becurile cu led sunt disponibile ├«n aproape toate formele ╚Öi m─ârimile pentru a se potrivi cu toate tipurile de corpuri de iluminat;
  • Se aprind imediat ╚Öi dau nivelul maxim de iluminare instantaneu;
  • Nu con╚Ťin mercur, o substan╚Ť─â toxic─â pentru oameni ╚Öi mediu. De aceea, se pot colecta pentru reciclare ca de╚Öeuri electrice obi╚Önuite, nu ca de╚Öeuri periculoase;
  • Permit noi solu╚Ťii de design.

Citește și:

IKEA investește 600 de milioane de euro în energie regenerabilă

FOTO IKEA lansează o nouă linie de mobilă realizată în întregime din hârtie

Comentarii

comentarii